Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg a lány, ha nem keresem?
Figyelt kérdés
Ha keresem, tőmondatokban válaszol.2020. ápr. 20. 14:12
1/6 anonim válasza:
Miből gondolod hogy meg van sértődve?
Az is lehet, hogy csak nem akar veled beszélni és így adja tudtodra
2/6 anonim válasza:
Biztos, hogy ezért válaszol így?
3/6 A kérdező kommentje:
Így válaszolt, aztán hagytam. Utána meg rámírt sértődötten, hogy nem kerestem. Azelőtt sosem írt rám és nem is érdeklődött semmiről. Most meg csodálkozik, hogy nem futottam utána.
2020. ápr. 20. 14:22
4/6 anonim válasza:
Ja, ez így más. Csak figyelmet akar. Hagyd a pitsába.
5/6 anonim válasza:
Hát ez ilyen tipikus, főleg online ismerkedésnél. Tőmondatokban válaszol, vissza se kérdez, magától nem hoz fel semmilyen témát, magyarul szrik rád. De azért szórakoztassad... Eszem megáll.
6/6 anonim válasza:
Mert hülyének néz. Szórakoztasd, mint a bohóc a királyt. Ezt (is) hajtsd el a pbe, semmire kellő beteg ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!