Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján egy olyan ferfi a nőket, akinek nincsenek ismerkedesi problémái?
Eddig ugye az volt az érv, hogy AZÉRT kell tisztelni a nőket, mert nem lehet őket megkapni. Számos nő azonban akkor is a pasival marad, ha az bunkó tiszteletlen vele, max kisírja magát a barátnői meg a haverjai vállán.
Ha egyszer meg is unja, és le is lép, akkor majd jön megegy ilyen nő, aki hónapig tűr.
Végső soron tehát nem kell tisztelni a nőket, mert felesleges.
Aki megteheti hogy bunkó, meg is fogja tenni, ha ez a perverziója.
Ez mindkét nemnél így van.
Az más kérdés, hogy miért jó egy embernek, ha kretén módon viselkedik?
Érdekes, eddig az összes nő úgy érvelt, hogy amíg valaki bunkó nem kaphat nőt. Vagyis azért kell tisztelni őket, mert akkor nincs nő.
Én bunkó vagyok, és eszem ágában sincs megváltozni. Viszont mindig megismerek valmilyen nőt (pl. a Plázson), akivel egy ideig együtt vagyok. Es nem tisztelem, hanem beszólogatok, ha úgy tartja kedvem. Magam sem tudom pontosan miért, de van benne valami vicces. Ez amúgy nálam természetes, iskolás korunk óta szivatjuk egymást a haverokkal, és ezt a mintát átvittem a kapcsolataimba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!