Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves férfiként tényleg elég neki a heti 2-3 szex vagy velem van a gond?
Lassan két éve vagyunk együtt. Együtt is élünk már. Előttem nem volt senkije, ahogy nekem se. Mielőtt összejöttünk fél évig összejártunk szexelni (heti 1x, hétvégén) mert nagyon jól működött a kémia. Ez most is változatlan, továbbra is nagyon jó a szex vele, ugyanazokat a dolgokat szeretjük, de mégis elég ritkán van. Vannak hetek mikor 4x is előfordul, van mikor 1x. Ezt nyilván befolyásolja a meló, a stressz, mennyire sűrűek a programok (minden hétvégén megyünk barátokkal ide-oda, tehát többnyire hétköznapra marad a szex, de akkor meg estig dolgozunk)
Igen, kérdeztem már tőle. Neki ez bőven elegendő és azt mondta nincs velem gond.
Szexen kívül viszont a többi testi kontaktus (csók, ölelés, bújás) az rendszeres, nincs olyan hogy elmegyünk egymás mellett és nem simogat meg, minden éjjel ölel, folyton puszilgat és szépeket mond.
Ezért sem aggódok túlzottan, mert látom és érzem, hogy szeret, és igazából a heti 2-3 szex nekem is bőven elegendő, csak kíváncsi vagyok másoknál van-e ilyesmi.
22L
Mi heti 5-10-szer nyomjuk. Van olyan is, hogy kimarad nap, de olyan is, hogy este 3x, aztán reggel még 1x. 2 éve vagyunk együtt és most is úgy érzem olyan barátnőm van, akire sokszor rá akarok mászni. Nekem a heti 2-3 iszonyú kevés lenne, ezt tudom.
27/F, 23/L
Szerintem ez tök természetes, mindenkinek mások az igényei. Mi félig-meddig távkapcsolatban vagyunk, külön városban járunk egyetemre, így sokszor csak hétvégente tudunk találkozni, olyankor viszont naponta többször is együtt vagyunk, néh feljön hozzám hét közben, ha másnap nincs reggel dolga, akkor szintén. Kéthavonta kábé le tudunk menni a szülei nyaralójába a Balatonhoz, akkor vagyunk talán a legkiegyensúlyozottabbak, mert akkor két-három éjszakát töltünk ott és esténként egyszer együtt vagyunk. Két évesek leszünk augusztusban, és a szerelem még mindig erősen jelen van a kapcsolatban, remélhetőleg még sokáig. De ismerek olyan párt, akik velünk korúak és havonta egyszer-kétszer fekszenek csak le. De ez főként a stressz miatt lehet.
Ha a barátod mindig kedves veled, simogat, puszilgat, akkor szerintem semmi jele annak, hogy ne akarna veled lenni, nem kívánna, csak szimplán jól érzi magát veled az ágyon kívül is. Szerencsés vagy, hogy látszólag nem a szexre épül a kapcsolatotok.
21L, 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!