Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknel terhesseg utan elmult a szex, egyutt maradtatok felnevelni a gyerekeket vagy valas lett?
Én még cirka 7 évig tűrtem, hogy kerüli a szexet, ami a szülés előtt szinte minden másnap volt, és utána mondtam, hogy akkor fejezzük be. De ez mellett voltak más gondok is.
45F
#3 Szerinted mi változik ilyenkor egy nőben, mert én a 7 év alatt nem tudtam kideríteni, pedig sokszor próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de csak hallgatott. El nem hízott a szülés alatt, mindig segítettem neki, meg jött az anyja is szinte minden nap segíteni. Ő meg egész nap csak a facebookot nyomta .Így meg viszont úgy jön le a dolog, hogy csak arra kellettem, legyen gyereke amivel bebiztosítja a helyét. Főleg, mivel a szülés előtt meg legtöbbször ő kezdeményezte a szexet. Így 180 fokos fordulatot, meg hogyan tud tenni egy nő? Most meg mikor megyek a gyerekért, úgy viselkedik mintha vissza akarna szerezni.
Üdv: 1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!