Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után, ha együtt maradtatok, mi derült ki?
A felesegem megcsalt, sot honapokig viszonyt folytatott, de en is megprobaltam tullepni rajt.
4 eves kisfiunk volt o miatta is, meg szerettem is a felesegem. Barmit probaltunk nem ment meg kb egy evig nyuglodtunk, de nem tudtam felejteni, allandoan az jart a fejemben, az ido sem segitett, igy beadtam a keresetet es elvaltunk.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 5-ös, jó volt olvasni a szavaid.. én sem tudok szabályszerűségeket találni, hiába tudtam szabályt húzni mindenre, míg a dolgok nem velem történtek. Minden és mindenki különböző. Örülök, hogy más is hajlik erre, s talán így nem csak kifogást keresek. :)
lehet, hogy picit késő, de azért leírom. :)
a legjobb barátnőmet a párja megcsalta 3 év után. állítólag csak egy csók volt, de ahogy ismerem a srácot, kétlem.. 1 hónapig külön voltak. a srácnak s volt abban az időszakban futókapcsolata, a barátnőmnek is... viszont csodák csodájára, egy nyári napon este azzal hív fel a barátnőm, hogy kibékült az exével.. hát őszintén én megmondtam a véleményem, hogy ez nem jó, meg stb.. tudom, hogy rosszul esett neki, de meg is értette, mivel a barátnők mindig legyenek őszinték. Azóta is együtt vannak a sráccal (és ez már 2 éve).. A sráccal nem vagyok jó viszonyban.. rühellem, a barátnőm is tudja, de megbékélt ezzel a szituval.. Viszont, amióta összejöttek újból, a lányt folyamatosan hívogatja, kérdezgeti hogy mit csinál, merre van, hogy biztos, hogy azt csinálja, amit csinál??? Mivel, hogy egyetemisták vagyunk, a programunk változó.. Ha a barátnőm nem értesíti a barátját a változásról, nagy veszekedés történik..
Gyakran megkérdem tőle, hogy megéri vele? szereti? biztos, hogy hozzá akar menni (a srác elárulta a barátnőmnek, hogy meg akarja kérni a kezét karácsonykor), de ő mindig csak legyint egyet és azt mondja, hogy igen, mert szereti, és hogy valami lesz.
Nagyon sajnálom a barátnőmet, mert szó szerint nem tud semmit sem tenni, a barátja engedélye nélkül (pl. lánybúcsúra nem tudott eljönni a barátnőm), vagy anélkül, hogy tudna róla... és ezt a barátnőm nagyon jól tudja.. de hát szereti és fél a szakítástól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!