Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnánk abbahagyni a játszmázást?
Nőjetek fel. Egyikőtöknek el kell kezdenie.
Ha a másik nem hagyja abba, akkor annyi.
Két emberen múlik, ha ő nem hagyja abba és neked amiatt kell játszmáznod, mert muszáj reagálnod x dolgára (pont ezért csinálja), akkor ez a végtelenségig fog menni.
Sajnos ez a játszmázás annyira alap lett, hogy sokan nem is ismernek más módot/nyelvet, inkább pörögjön a show, mert az izgalmas. Nem tudsz mit tenni ilyenkor azon kívül, hogy megmondod neki hogy te ebben nem veszel részt és tartod is magad hozzá. Ha ez azzal jár hogy nem beszéltek többet, akkor ez van, máshogy nem tudod kikerülni.
Öreg én sose mentem bele az ilyen xarakodásokba.Tudni kell okosan rövidre zárni a dolgokat
Most legutóbb jött a ravasz kérdés:Tényleg lefogyjak?Dehát így nem vagyok jó?
Erről azt kell tudni,hogy van egy kis súlyfeleslege.Nem vészes,csupán 4-5kiló,szerinte.Szerintem is,de már többször is közöltem,hogy nem vész az a kis felesleg,és igazából észre se venni,nem érdekel.Tehát legfőképpen őt foglalkoztatja.Magam részéről elégedett vagyok,ha ez a néhány kg nem lesz töbszörösen annyi az évek alatt.Ez nem kér hatalmas véráldozatot,csupán egy kis odafigyelést,és az egészséggel való törődést,ami sztem alap kéne,hogy legyen.
Szval
Válasz:Eddig is jó voltál,de ha lefogysz egy kicsit, mégjobb leszel!
Kétértelmű a dolog.
Ha azt mondod,hogy szuper vagy így,akkor
1 hazudsz
2 elveszik a motiváció,xarik bele
Ha azt mondod,hogy:Persze fogyj le drágám
1Nem kellek neki,mert kövér vagyok
2meg akar változtatni
Így meg is-is.És el van intézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!