Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
3-es!
Nem értem mire gondolsz. Itt a lány az, aki bizonytalan, nem én.
4-es!
Éveket? Ezt nem gondolhatod komolyan. Évekig randizgassak vele, várva, hogy hátha akar majd a párom lenni?
A mai világban nem ez a jellemző, hanem hogy sokan alig 1-2 hét ismeretség után már szexuális kapcsolatot létesítenek. Én nem ilyen vagyok, de azt szeretném, hogy a barátnőm legyen.
6 Szerintem keress magadnak mást. Ez az illető valószínűleg sokkal komolyabb ember mint amilyen te vagy, és mindketten mást kerestek. Te most-és azonnal valakit/bárkit, ő meg stabil embert. A kettő nem összeegyeztethető.
Regisztrálj be a Tinderre, ott megtalálhatod a hozzád hasonszőrű egyedeket.
8-as!
Dehogy regisztrálok a Tinderrel. Komoly kapcsolatot keresek.
Kb. 10 randi után szerintem csak elvárható lenne, hogy el tudja dönteni, hogy lát -e jövőt kettőnkben. Még nem a kezét kérem meg, még nem összeköltözni akarok vele, hogy ennyit hezitáljon.
7-es!
Én is attól félek, hogy részéről nem komoly a dolog. Ezért gondolkozom azon, hogy beszélek vele, ez a bizonytalan helyzet felőröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!