Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Mindig úgy képzeltem el az életemet, hogy korán leszek feleség és anya. Ember tervez, Isten végez...28 vagyok és még csak menyasszony sem. Van egy kapcsolatom, de fogalmam sincs, meddig fog tartani. Ő állítólag szeret és meg akarja kérni a kezemet, de csak a szája jár szerintem. Hogy miért vagyunk kapcsolatban? Nagyon kimerültem...úgy érzem, mindent elrontottam elejétől kezdve. Többször ragadtam olyan kapcsolatban, amiről utólag már látom, hogy sosem lett volna belőle komolyabb. Sajnos mindig a szívemre hallgattam. A volt párjaim nem bántottak, csak túl komolytalanok voltak, de akkor, mikor az ember benne van, nem látja át. Most pedig azt látom, hogy a korombeli fiúk mind megházasodtak és sokan már édesapák. A többiek komolytalanok és napi szinten más lánnyal vannak. Szerintetek újra kellene terveznek az életemet és csak a munkának élni? Nagyon nehezen dolgozom fel, hogy nem kapom meg soha, amire vágytam. Igyekszem elfogadni a Sorsomat, de nagyon nehéz. Tudom, nem kellene mindenkinek szülővé válnia, de én tényleg erre vártam gyerekkorom óta. Viszont eljárt felettem az idő és már most túl öregnek gondolom magam. Szerintetek adjak fel mindent és csak éljem az életemet? Egyszerűen ezt dobta a gép?
2020. jún. 22. 09:10
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, erre jóval több olyan férfi van akinek 28 évesen még nincs családja. Egyébként ezt azt ötletet nem kell elvetned, csak ha párodon azt érzed komolytalan akkor beszélj vele és ha nem akkor ne húzd vele az időt tovább. Keress valami normálist. Azért nem abban a korban vagy ahol már ezen kéne gondolkoznod ahhoz kell még azért pár év.
2020. jún. 22. 09:25
2/5 anonim válasza:
Először is: nagyon nem járt el feletted az idő, nagyon fiatal vagy még, szóval ne keseredj el. Minden esélyed megvan, hogy családod legyen. Eddig rossz emberek mellett voltál. Ha úgy érzed, hogy a mostani kapcsolatod sem halad sehova, akkor szakíts, ne húzd az időt.
Én azt tanácsolnám, hogy egy kis ideig pihentesd a párkeresést, legyél egyedül, magaddal foglalkozz. Aztán majd jön a szerelem.
33N (elvált)
2020. jún. 22. 09:26
3/5 anonim válasza:
Jézusom, dehogy vagy túl öreg, én 27 vagyok, ugyanezek a vágyaim, de eszembe se jutna még elmondani róla! Van még időd! Igaz már nem leszel az a nagyon fiatal anyuka, ahogy sajnos én sem, de ez ne vegye el a kedved az egésztől! Sikerülni fog, higyj magadban
2020. jún. 22. 09:27
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy öreg! Sógornőm 32 évesen szülte az első gyereket, a másodikat pedig 35 évesen, szóval még "bőven" van időd. Ő is 28 volt, amikor összejött a tesómmal, szóval ne add fel.
Az tény, hogy egy rossz kapcsolatból mindenképpen érdemes kiszállni, ha kimerültnek érzed magad, akkor pedig tarts egy kis pihenőt, fókuszálj magadra, stb, aztán újult erővel tudod belevetni magad a vágyaid megvalósításába.
2020. jún. 22. 09:56
5/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem vagy öreg. Sok ismerősöm van (itt most elsősorban férfiakra gondolok) akik hasonló korosztály, talán pár évvel fiatalabbak de egyik sincs még csak a közelében sem a gyerekvállalásnak, apaságnak.
Ha azt erzed a mostani kapcsolatod nem megfelelő, nem tesz boldoggá, komolytalan, lépj ki.
Élj egy kicsit. Szórakozz, fókuszálj magadra és legyél nyitott. Előbb-utóbb fogsz találkozni olyannal akivel majd érdmes lesz családot alapítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!