Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak, ha a barátom dühös rám, mert nem adom oda neki a fiókom jelszavát?
Egész héten rosszul vagyok, stresszelek, sírok (más okokból), de ő ezzel traktál és már elegem van, hogy nem foglalkozik velem, mert nem adom oda neki. Fontos megjegyzés: régebben, hónapokon keresztül tudott minden jelszavamat, de már megelégeltem a folytonos ellenőrizgetéseket. Ő mesél mindig a bizalomról, amikor neki nincs egyáltalán (?).
Az is baj, ha egyáltalán szóba kerülök fiúkkal vagy ha rájuk nézek, de neki szabad lányokkal. Tényleg ilyen egy kapcsolat? Hogyan fogadtassam el vele?
Sose fogja elfogadni, beteg.
Aki az övé, az az övé, és ami a tiéd, az is az övé - így gondolkodik. Megbetegít téged is, elpusztít.
Szerintem jobb ha kilépsz ebből a kapcsolatból, csak rosszabb lesz. Amit a párod csinál az nem állapot.
Volt párommal bármikor belenézhettünk egymás beszélgetéseibe, tudtuk egymás jelszavait, mégsem néztünk bele egymás fiókjába.
Szóval érzelmileg zsarol, korlátoz, és nem tekint magával egyenrangúnak...
Mégis mi a sz..rért gondolkodik el azon bárki hogy ezek után hogyan folytasson egy kapcsolatot? Miért jó egy kapcsolat ha az csak stresszt és sírást okoz?
Gyerekek, a kérdező nem kicsit van begőzőlve:D
Vigyázzatok vele, beteg szegény, nem kicsit, a privátjából egyértelműen látszik:D
Szerinted ez kapcsolat? Ez rabszolgasors konkrétan. Te a tulajdona vagy, ő rád nem tekint őnálló egyénként. Ennél az egyedüllét is jobb. Milyen kapcsolat az, ahol félne kell a másik reakciójától, amikor nem tettél semmit???
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!