Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz helyzet. Folyt lent:?
Barátnőm elvitt ma a vallásos szüleihez. 16 éves.
Az anyja azt mondta,vagy magamhoz fogadom a lányát és én nevelgetem.
Vagy eljegyzem,és akkor engedi hogy udvaroljak neki,de csak úgy hogy én járnék hozzájuk,és csakis akkor ha az anyja is otthon lesz.Paráznaság kizárva.
Nem lehet elmenni sétálni,stb.
Csakis náluk.Negyon szeretem,de nehogy már a végén az legyen,hogy akkor találkozhatunk,ha elveszem feleségül.
Tök gáz.
Szerintetek?
Ebbe semmiképpen ne menj bele, lány vagyok, de 16 évesen annyi minden van előttetek, semmiképpen ne jegyezd el!
Hagyd ott, vagy mondd meg neki, hogy biztosan találtok megoldást a dologra, de eljegyezni nem fogod, minden ép eszű ember így gondolkodik, legyen akár vallásos, akár nem.
A lány meg, abban az esetben, ha bejössz neki, kicsit álljon a sarkára!
Hát ilyen feltételekkel sose fogod igazán megismerni azt a lányt. csak kettesben lehet igazán megismerni a másikat, ha nincs kontrol.
Egyébként meg még elég fiatal hogy szembeszálljon az anyukájával. Vagy lehet hogy majd megoldja valahogy hogy találkozzatok. kitalál valamiket vagy hazudozik.
Egyébként eljegyezheted, ez még nem kötelez semmire. Csak mondd meg a lánynak, hogy ez egyelőre az anyjának szól, ha majd tényleg komolyan gondolod akkor megmondod neki.
Ez mekkora hülyeség... Némelyik vallás ellentmond a normális életkörülményeknek. Én nem bírnám ki ezt. Max ha megoldható akkor sunyiba találkoznék a lánnyal, ha nem, akkor... :S
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!