Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után ki a fene mer/akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ki a fene mer/akar házasodni???

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

És most senki ne jöjjön az "Én megbízom a picikémben, és mi örökké + 1 napig együtt leszünk, lavcsizva." rózsaszín, nyálad dumával.

2020. júl. 27. 09:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Pont erre jó a házassági szerződés.
2020. júl. 27. 12:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Sajna a házassági szerződés idehaza nem olyan erős, mint az amerikai filmekben.
2020. júl. 27. 12:34
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Ez ugyanúgy ügyvéd előtt kötött szerződés, csak nincs benne ilyen olyan amcsi bohóckodás a megcsalás/elhagyás/stb. esetén lévő kompenzáció.
2020. júl. 27. 12:41
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Pont hogy a magyar törvények sokkal igazságosabbak, mert szemben az amcsikkal, itthon pl. ajándékozásra, örökségre nem kell semmiféle szerződés, az sokéves házasság után is az örökösé/ajándékozotté marad. Itt a jövedelem a problémás, főleg ha nagy különbségek vannak. De aki annyira jól keres, annak nyilván van esze és gondoskodik erről előtte.
2020. júl. 27. 12:46
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem véletlen, hogy 90%-ban a nők akarnak házasodni.
2020. júl. 27. 13:08
 16/20 A kérdező kommentje:

15.-nek.

De tudod ők nem a pénz miatt keresnek diplomás pasit, és vetetik el magukat. Nekik az igaz szerelem kell, egy hű társ, egy FÉRFI, egy partner. A pénz nem számít! >:)

2020. júl. 27. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Én pont hogy nőként szorgalmazom a szerződést. Se válás se haláleset esetén nem akarom azt mazsolázgatni, hogy kinek mije van/volt.
2020. júl. 27. 13:20
 18/20 A kérdező kommentje:

De én alapból nem értem.

Elveszek egy nőt. ÉN, keresek X összeget, amiből ő is kap, pl.: kaja, lakhatás, számlák, ajándékok, ... formájában. Akkor a többi lóvém miért is járna neki?

És akkor én is visszakérhetem mondjuk...a bal, mell implantátumát? >:)

2020. júl. 27. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ki mondta hogy a te kereseted egy az egyben menne az asszonynak? Az asszony is keres pénzt, minden megy a közösbe, és azt felezitek. Ha eltartod 100%-osan, akkor igen, viszi a pénz felét, de ha ekkora marha vagy, hát nem tudlak sajnálni :D
2020. júl. 27. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Ha ekkora sóher vagy, akkor minek akarsz párt?
2020. júl. 27. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!