Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta úgyis lelépek majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta úgyis lelépek majd valami egyetemista pasival mert felvettek egyetemre?

Figyelt kérdés
Annyira kiábrándultam ezzel a mondattal, azóta nyomaszt. Megkaptam az smst este 8 után, 24 éves vagyok és pár éve nem gondoltam, hogy valaha diplomát akarok majd szerezni. Sok szakmát próbáltam de megtaláltam amit szeretek, nem túl fizetett sőt az ország legalul fizetett szakmája. Hátrányos helyzetű térségben élek, szociális munkás leszek. A párom ahelyett, hogy valami motiváló dolgot mondott volna ez volt az első mondata felém. Ezt nézi ki belőlem. Sokszor mondott már hasonlókat, azt gondolja a munkahelyemen is flörtölök. Nem adok rá okot, tisztelem őt és nem tennék semmit. Azt tudnotok kell, hogy fiatalabb korunkban mindketten hűtlenek voltunk a másikhoz de túl vagyunk rajta visszataláltunk egymáshoz. Fiatalon kerültem mellé és ő sem élt előttem túlságosan ki dolgokat. Viszont elgondolkodtató volt számomra, hogy ezt mondta nekem. Számomra ez csak egy önismereti út és egy olyan pálya választása ami nem a bőséges megélhetést fogja adni neki viszont ilyen gondolatai vannak. Illetve, hogy nem lesz időm mert lefog foglalni az egyetem. Egyébként is levelezőre fogok járni, dolgozni melette és emellett van egy saját méhészetünk. Rossz ember melett vagyok?

2020. júl. 24. 23:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#2es. Tudom miről szól, jelenleg is ebben dolgozom. Tudom mire vállalkozom. Akkor az orvos se legyen pl orvos mert lehet, hogy kettészelt testrészeket kell összeraknia vagy ne legyen inkább senki kórboncnok mert túl sok holttestet fog látni? Érted ugye..

Egyébként nem tudom miért ilyen. Én soha nem fognám vissza semmiben amit szeretne. Szomorú nagyon

2020. júl. 24. 23:53
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Ejha egyből bele a lecsóba...szociális munkás,,hátrányos környék...

Régen ismertem egy csomó szociális munkás csajt...Nekem ők voltak a Baywatchos csajok :D

Ahogy flangáltak a máltai-s cuccokban :P

Szóval le a kalappal előtted...több ilyen felfogású ember kéne.Hát nem te leszel a "leggazdagabb"a környéken..de kit érdekel...és eléggé ideg örlő lesz soxor a munkád..amit sajnos azok se fognak megkönnyíteni akiken segítesz.De tudd h akik ezen az uton vannak mint amire te is rá lépsz..Őket azért elég sokan nagyra tartják.!Szóval hajrá!

A palidról annyit ,hogy elöszőr azt akartam mondani ,hogy szegény elég önbizalom hiányos lehet stb...de mire végig olvastam az egésszet csak annyit tudok mondani ,hogy sajnos a kapcsolatodnak vége.

1egyetem...még ha csak levelezős is vagy...azért hidd el nem ingyen osztogatják azt a papírost.

2dolgozol mellete...Azért mert levelezőre mész az anyag még nem lesz könnyebb.Megtanulni nehezebb...rávenni magad 8ora munka után ,hogy foglalkozzál vele még nehezebb lesz...Főleg mikor fáradtan haza mész és nyúznak az ismerősök ,hogy gyere beszélgetni...stb..ezen a méhészeted sem fog segíteni :(

3Kevés időd lesz a kapcsolatodra ami amúgy sem valami fényes jövő előtt áll.

Azt írtad a megcsaláson túl vagytok ,hát a palid reakciójából ítélve nem igen van túl rajta.Amit mondott neked az elég bunkón hangzik de nem az...csak félti a kapcsolatotokat.Én a helyedben amint elbizonytalanodik ez a kapcsolat véget vetnék neki.

2020. júl. 25. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

Valószínűleg hallotta a barátoktól, hogy mi a helyzet. Jártam egyetemre és elég kiábrándító volt, amit láttam. A csajok 99%-a megcsalta vagy elhagyta a pasiját. Nagyon jól nézett ki az elején ez a "bocs, van barátom" szöveg, de aztán mind megváltoztak. Sőt, sokakat már foglaltként simán gerincre vágtak a gólyatáborban. Konkrétan rám is olyan csaj nyomult, akinek volt pasija és tudta, hogy nekem van barátnőm.

Szóval na, ez általában tényleg így megy.

Amit tehetsz, hogy leülsz vele és megmondod, hogy te nem ahhoz a világhoz tartozol és vele akarsz maradni. Aztán majd eldől, hogy ez tényleg így van, vagy sem.

2020. júl. 25. 00:55
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
Haha az én exem nagyot koppant. Ő azért szakított velem mert egyetemen biztos megcsalom, otthagyom (dipl. nélküli haverjai terjesztették az egyetemistákról). Rossz volt nagyon, és el se mondta a konkrét okot csak évek múlva. Aztán szakítás után évekig nem volt senkim, se komoly se alkalmi utána lett egy szintén diploma nélküli párom.... Kicsit ideges volt mikor megtudta hogy feleslegesen szakított :)
2020. júl. 25. 02:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ember mellett vagy. A párod támogatod a céljaiban, nem pedig féltékenykedsz. Nekem a párom első helyre egyetemnek másik várost jelölt meg mert ott van angol nyelvű képzés. Egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy majd jól összeszed valaki mást helyettem, inkább szurkoltam, hogy felvegyék
2020. júl. 25. 04:13
 16/20 anonim ***** válasza:
#10: azért akkora hatalmas különbség nincs. Ez egy könnyebb alapképzés, nem egy műszaki mester vagy orvosi. Nem 5 diplomája es 3 doktorija lesz a kerdezonek.
2020. júl. 25. 08:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez rajtatok múlik,és nem azon,hogy egyetemre mész.

A levelező szakok általában péntek,szombat minden 2héten,9órától dután 3ig,ki hogy tartja meg a konzultációkat.

Ettől még nem fog összedőlni a világ.

A társaiddal sem fogsz tul sok időt tölteni,és nyilván azok sem tinikorúak,hanem felnőtt emberek.A péntek-szombati ottalvást meg nyilván nem pasikkal fogod megoldani,hanem a női évfolyamtársaiddal.Este sem bulizni fogsz,hanem lefekszel,mert reggel kezdődik az előadás.

Nem az egyetem,hanem a te hozzáállásod lesz a döntő. Józanul,célratörően tudod,mit akarsz,akkor nincs gond.

Inkább az időd beosztása lesz neccessebb.Ugyanis ez bizony elég sok energiát fog követelni tőled,barátidtól pedig megértést,és segítőkészséget.Tiszteljétek egymás önfeláldozását inkább ebben a kérdésben.

2020. júl. 25. 10:01
 18/20 anonim ***** válasza:
A #13-as válaszom lepontozása alapján az itteni felhasználóknak csak a 23%-a járt egyetemre? Vagy a többiek csak magukra ismertek?
2020. júl. 25. 13:54
 19/20 anonim ***** válasza:
#13: Jártam egyetemre és nem azt tapasztaltam, amit te. Nagyon nagyon nem.
2020. júl. 25. 14:18
 20/20 anonim ***** válasza:
#13 Én is jártam egyetemre, kettőre is. Az egyik nappali volt, a másik levelező. És nem azt tapasztaltam, amit írsz, bocs.
2020. júl. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!