Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknek nem mukodik a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nem mukodik a kapcsolata de megis egyuttvannak ,gyerek vagyon stb miatt, nektek a kornyezetek tudja hogy nincs minden rendben?

Figyelt kérdés
Nalunk pl nincs szex, ha van az is rossz, elunk megszokasbol egyutt. De barati tarsasagban tobben alomparnak titulalak...
2020. júl. 22. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Azt hiszem, talán mindkettőnknek külön-külön volt problémája, amit magunkban kellett lerendezni, kezelni, és ez nyomta rá a saját hangulatunkra és a kapcsolatra is a bélyegét.

2020. júl. 23. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy látszik egy páron. Bármit el lehet játszani, ha az embernek az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak róla. Engem a volt férjemmel álompárnak kiáltottak ki, egy csomó mindenkit villámcsapásként ért, hogy válunk. Méghozzá azért, mert szar volt a kapcsolat. Nekem sokáig a legfontosabb az volt, hogy a külső megítélésem jó legyen, aztán rájöttem, hogy ez felemészt, és alapvetően iszonyúan boldogtalan vagyok egy olyan ember mellett, akit csak az érdekel, hogy meglegyen a minél nagyobb tévé meg kocsi, legyen főzve, legyen valamilyen szex, meg gyakran látogathassa az anyukáját. A mai napig kapok ilyen megjegyzéseket, hogy milyen sugárzóan boldog menyasszony voltam, rég láttak ilyet!! Persze, ennyire jól el lehet játszani. Most már nem érdekel, ki mit gondol, mármint tényleg nem érdekel, és most jönnek is olyan megjegyzések, illetve visszahallom, hogy milyen gáz már, ahogy élünk. Na, hát ennyire képesek más emberek belelátni egy párkapcsolatba. Ha nem akarják, hogy beleláss, akkor nem fogsz, de még a saját édestestvéredébe se, azt garantálom. Miközben azt hiszed, hogy őrajtuk mennyire "látszik, hogy boldogok". Hát egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak jól tudnak vetíteni.
2020. júl. 23. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon igaz utolsó.

Sok boldogságot kívánok neked az életbe, férfivel, vagy férfi nélkül. Mert ez a lényeg . :)

2020. júl. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!