Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki féltékenykedett, érezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki féltékenykedett, érezte hogy vmi nincs rendben azoknál ki is derült a megcsalás?

Figyelt kérdés
Megérezhető ez?
2020. ápr. 19. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem attól, hogy féltékeny vagy, nem egyenlő azzal, hogy meg is csalnak. Sokszor magadban kell rendet tenned.
2020. ápr. 20. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Tudod sokszor az ember magából indul ki.

Én a kapcsolatomban semennyire sem voltam féltékeny. Exfeleségem viszont állandóan féltékenykedett. Miért voltam olyan sokáig havernál, miért nem telefonáltam, hol voltam, hova megyek, meddig leszek ott, kik lesznek ott, ugye nem valami csajjal találkozom???...sorolhatnám!

Végül ő csalt meg engem. Én egy percig sem gondoltam másra úgy , amíg vele voltam.

Ilyen az élet. Úgyhogy szeritem az fog csalni aki féltékenykedik.

2020. ápr. 20. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Nagyon éreztem mind a kettőnél, hogy valami nincs rendben. Ki is derültek a dolgok nagyon hamar!
2020. ápr. 20. 00:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi okod van féltékenynek lenni, mi nincs rendben? Ha eleve ilyen tipus vagy, akkor lehet csak árnyékot kergetsz.
2020. ápr. 20. 00:19
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Akkor voltam féltékeny, amikor okom volt rá. Amikor hazudott, titkolózott, utólag mondott el dolgokat, folyamatosan a "csak barát" csajokkal írogatott/találkozgatott. Mindezekre megkaptam tőle, hogy ok nélkül féltékenykedem. Ó, igen, megcsalt. Nem egyszer, nem kétszer. Annyi gerinc maradt benne, hogy végülis bevalotta.
2020. ápr. 20. 00:23
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Csak nyilván a "drága" téged állít be hülyének meg túlreagálósnak... Hát hogyne
2020. ápr. 20. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem vagyok feltekeny tipus, de ereztem h vmi nagyon nem oke, olyan dolgok tortentek amik nem szoktak, o meg mondta h aaa rosszul erzed. Jol ereztem es erre a belso hangra erdemes figyelni. Kiveve ha feltekeny tipus vagy es mindent JELnek veszel.
2020. ápr. 20. 05:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Igen. Csak nyilván a "drága" téged állít be hülyének meg túlreagálósnak... Hát hogyne"

Azért óvatosan az ilyen kijelentésekkel... :)

Én a másik oldalon álltam már. A párom a kapcsolatunk elején folyamatosan féltékeny volt, és ő is "megérzett" dolgokat, valamint a nagy csajozógép haverja tömte is a fejét, hogy már réges rég megcsaltam, 1000 egyértelmű jel van (nem adom meg a kódot a telefonomhoz, mindig lezárom a laptopom, amikor csak otthagyom pár órára; esténként chatelgetek; szerinte minden összeveszésnél nekem "kifogásaim" vannak, amiket én kreálok a gyors szakítás érdekében; miniszoknyában járok akkor is, ha nincs velem a párom; elkezdtem sminket használni, pedig régebben nem tettem; túl sokat mosolygok ha egy bizonyos fiú barátommal beszélgetek, "meg vagyok babonázva"...stb.).

Soha az életben nem csaltam meg. Még szürke zónában sem voltam, "érzelmi megcsalás" sem volt, még csak nem is vonzódtam más férfihoz, amióta vele vagyok.

Nagyon nehéz volt elviselni ezeket a dolgokat, de szerencsére összekaparta az önbizalmát, idővel teljesen leszokott a féltékenységi rohamokról, és a haverjával már réges rég nem is tartják a kapcsolatot, mi meg 7 éve együtt vagyunk már.

Igenis van olyan, amikor a másik reagálja túl a dolgokat.

2020. ápr. 20. 05:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nálunk nem igazolódott be soha. Neki vannak lelki sérülései, amik miatt furcsán viselkedett: tök mindegy, ki hívja telefonon, félrevonul lehetőleg egy másik szobába beszélgetni vagy inkább fel se veszi, akkor is, ha az anyja vagy a húga. Ilyen, 10 év alatt megszoktam, de eleinte nagyon fura volt, azt hittem, valami nő hívogatja. Társaságban nem szerette kifejezni az érzelmeit, nem fogott kézen, stb...na erre majdnem rámentünk, de soha nem igazolódott, hogy megcsalt volna. Én viszont ezektől egy paranoiás hárpia lettem.

Abból gondolom, hogy tényleg soha nem csalt meg, mert amikor vége lett, akkor is határozottan állította, hogy sose csalt meg. Pedig akkor már megmondhatta volna, mert én már mást szerettem. Belementem volna a végén a nyitott kapcsolatba is, azt mondta, nem, ő képtelen más nőhöz menni amíg együtt vagyunk.

2020. ápr. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!