Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az egyik barátommal, nem is egyszer, de úgy hogy ő nem a pasim. De nem akar tartós kapcsolatot. Akkor csak kihasznált volna?
És elég sok barátommal így van h már-már annyira jóban vagyunk mint akármelyik eddigi barátaimmal(pasimmal).Jah, igen lány vagyok és többnyire fiú barátaim vannak:).Mindegyik már bepróbálkozott nálam, de én egy barátságot többnek tartok mint egy kapcsolatot.De ha mégis összejönnék ezzel a bizonyos fiúval, és szakitanánk, akkor a barátságunk teljesen tönkremenne.Meg persze, hog lefeküdtünk ez befolyásolja a kapcsolatunkat?De vele sokkal jobb volt a szex mint az eddigi össze pasimmal.És most nem igazán tudom, hogy mit csináljak.
Lány17
Kicsit összevissza a kérdés:)
KEzdem az elején: nem, férfi és nő között nincs barátság. HAmvas koromban én is azt hittem, h van, de nem, nincs.
Mielőtt ezen kiakadnál: azt írtad, mind bepróbálkozott. Úgy gondolom, akkor nem barátkozni akartak Veled.
A szex naná, hogy jobb volt, hiszem érzelmileg kötődsz hozzá, az ad egy pluszt a testiségben.
A kapcsolatotokat befolyásolta ez a leizon, figyeld meg, vagy magától értetődőnek veszi majd a szexet (hiszen barátok vagytok, miért ne csurranna-cseppenne időnként) vagy teljesen eltűnik az életedből, hiszen megkapta, amit akart.
Ezt csak abból gondolom, h azt írtad, nem akar komoly kapcsolatot. Akkor nincs más dolgod, mint hogy nem fekszel le többet se vele, sem más barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!