Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1,5 ève fèrjem e-maileben találtam intim kèpet önmagáról piszkozatban volt előkèszítve. Ti mit csináltatok volna ?
Van egy kislányunk . elmondása szerint a mai napig állítja hogy krèmet akart venni ès a gyártó cègnek kèszült a fotó 🙂 ezen mai napig jót" röhögök " úgymond.
Úgy kèpzelje el mindenki hogy az arca a cselekedetei a jelleme maga a jót tèt lèlek tehát úgy kell a háztartási dolgokat kikövetelnem magamnak !!!munka után bevásáról főz mos tereget felmos gyereket elviszi mindenfèle programra ezer fokon èg 5 ember energiája van benne .sosem fáradt mindenben megakar felelni hajamat akarja festeni szárítani ,állandóan figyeli az egèszsègem szószerint ha olyat lát rajtam rohan a patikába különfèle gyógynövènyeket hoz tea különlegesèget gyógyszert amit eltudtok kèpzelni.
èdesanyám èdesapám sőt az összes rokonságnak ügyeit intèzi úgy hogy nem kèrik ők sem ahogy èn sem!!!,magától!!! szóval úgy kell leállítani hogy elèg nem kell mindent helyettünk elvègezni mert nèha már sok !!!! Nem trollkodás valóban így van, nem szánnák rá egy percet sem viccből !! szóval bele kènyelmesedtem a kapcsolatban ,viszont nem tudok elvonatkoztatni ami megtörtènt akár milyen jó ember nehèz felejteni , illetve már èn se tudom mièrt vagyunk eggyütt .Azèrt nehèz hinni neki mert az email ügy előtt is ilyen figyelmes kedves volt ,mindig pozitiv nevet jól èrzi magát velem megszállottan hívogat akár 10 percenkènt .volt valakinek dolga ilyen tipussal az email óta elgondolkoztam melyik lehet a valódi ène?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!