Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg egy hisztigép lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?

Figyelt kérdés
Párommal mostansag elég sokat veszekszunk. Ő agresszív én hisztis. És egyre inkább ezt hozzuk ki a másikból. 3 napos wellnessen voltunk eddig nagyon jól éreztük magunkat. 3 és fel év alatt én mit sem valtoztam: imádom a közös programokat közös élményeket. Egyik barátnőm csinált rólam egy asztrologiai elemzést alig vártam csillogó szemekkel hogy megmutassam páromnak. (Ő egyáltalán nem hisz az ilyesmiben nem is érdekli. ) feküdtünk egymás mellett a medencénel majd elkezdte felolvasni hogy nem igazán érti. Mire én “szívem úgy gondoltam hogy én majd felolvasom neked az elemzést együtt akartam volna veled átbeszélni, hisz közös program” “nem mindegy hogy olvasom el, így jobban tudok figyelni, hogy én olvasom” “ennyire nem vagy képes nehezedre esik egy közös program amire kérlek?Örülhetnél hogy ilyen értékrendű lány vagyok, akinek nem a pénz kell stb. Hanem már egy ilyen élménytől csillog a szeme” “tudod jól hogy nem is szeretem az asztrologiat, örülj hogy elolvasom.” “Örüljek? A párod vagyok minimum hogy elolvasod, hisz rólam van szó” “hagyd már abba 10 perce hisztizel” “miért lennék hisztis, mert fontosak a közös élmények? Már értem miért mondta a barátod, hogy nem becsülted meg az előző barátnőidet.. rengeteg férfi mit nem adna azért hogy együtt felolvassa velem” “fogd már be a szádat Te házi sárkány, erre nem vagyok kiváncsi elmentem” (s otthagyott a medencénél.) úgy gondolom ez a stílus elfogadhatatlan. Nem gondolom hogy olyan nagy dolgot kertem volna. Baj az hogy ennyire együtt szeretnèk csinálni mindent? Hogy nem az a bajom hogy esténként a tv előtt üljünk? Hanem hosszú közös beszélgetésekre, programokra vágyom?
2020. júl. 18. 18:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

“hagyd már abba 10 perce hisztizel” ehelyett azt kellett volna mondania hogy hát te nem vagy normális.

Ez ugyanis nem hiszti hanem egy személyiségbeli hiányosság nálad, hogy olyat akarsz ráerőltetni amiről tudod hogy nincs kedve, és nem érted mi ezzel a probléma. Mert hogy még most sem érted.

2020. júl. 18. 20:03
 22/30 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem normális értékrend, hanem beteges személyiségre vall. Ha tudod, hogy nem szereti az ilyet, akkor miért erőlteted?

Te nagyon buta és tapasztalatlan vagy, ha azt hiszed, hogy egy férfi ugyanúgy gondolkodik, mint egy nő.

2020. júl. 18. 20:05
 23/30 anonim ***** válasza:
94%

Hány évesek vagytok? Kb 15 éves szint, amit itt leírtál..

Nőként mondom, hogy szerintem nagyon gáz, és igen, tényleg egy hisztigép vagy.

Örülj neki, hogy elolvasta volna, ez az asztrológiás dolog kb. olyan szinten van a pasiknak, mintha azt kérnéd tőle, hogy sminkeljen ki Ő.

23L

2020. júl. 18. 20:56
 24/30 anonim ***** válasza:
93%
Na, veled sem lehet egyszerű...
2020. júl. 18. 20:56
 25/30 anonim ***** válasza:
95%
Rettentően idegesítőnek tűnsz, ugh. Szegény srác. Mondanám hogy én is kivágnálak, de össze sem jöttem volna valakivel akivel nem vagyunk egy hullámhosszon. Az egész beszélgetés feszkós, alakoskodó, és kellemetlen. Nem passzoltok össze.
2020. júl. 18. 21:37
 26/30 anonim ***** válasza:
93%
Jezusom.. Ilyenkor elgondolkozom, hogy tenyleg ilyen emberek kozott elek..
2020. júl. 18. 22:04
 27/30 anonim ***** válasza:
95%

Fogalmam sincs hány éves vagy, de tőlem az álmaim nője is lehetnél külsőre de egy ilyen után én simán kidobnálak...

Mutogatta már nekem lány a körmét, a körömszíneket sőt, hogy hogyan csinálja és esküszöm semmi baj nem volt vele. Kevesebb nem lettem és szívesen meghallgattam mert ilyet az életben úgyse sokat fogok látni, de ha ilyen horoszkópos hülyeségekkel próbált volna meg fárasztani aminek az égvilágon semmi értelme ott én se lettem volna másabb mint a párod... max egy ilyet le toltam volna, hogy "Aha, igen, szuper nagyon jó"

24/F

2020. júl. 18. 22:22
 28/30 anonim ***** válasza:
94%
Kérdés kiírás meg elég nevetséges. Normális értékrend? Normális értékrend amikor tudod mi a prioritás és ebbe az is beletartozik, hogy nyugton hagyod a másikat olyan hülyeségekkel amik őt idegesítik.
2020. júl. 18. 22:24
 29/30 anonim ***** válasza:
94%
Nőként mondom: nem erőltetünk rá a másikra semmit. Én elfogadom, hogy a páromat nem mindig érdekli, ami engem. Én sem szeretem, ha rám erőlteti valami videó megnézését, ami nem érdekel - mondjuk mostanában már nem történik ilyen, a kapcsolatuk elején volt. Mindketten tapasztalatlanok voltunk akkor.
2020. júl. 18. 22:51
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

+1 női vélemény, igen, hisztis vagy. Tőle nem volt szép a beszédstílusa, de mit vártál? nem érdekli, akkor mit tegyen? :)

Amúgy meg, ha felolvasod neki, unottan végighallgatja talán, másfelé vannak a gondolatai, nem is figyel mire a végére érsz, azt se tudja mit olvastál, miről volt szó. Akkor mit tettél volna? Akkor az lett volna a bajod, hogy nem figyelt, holott elmondta, hogy nem érdekli.

2020. júl. 19. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!