Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg egy hisztigép lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?

Figyelt kérdés
Párommal mostansag elég sokat veszekszunk. Ő agresszív én hisztis. És egyre inkább ezt hozzuk ki a másikból. 3 napos wellnessen voltunk eddig nagyon jól éreztük magunkat. 3 és fel év alatt én mit sem valtoztam: imádom a közös programokat közös élményeket. Egyik barátnőm csinált rólam egy asztrologiai elemzést alig vártam csillogó szemekkel hogy megmutassam páromnak. (Ő egyáltalán nem hisz az ilyesmiben nem is érdekli. ) feküdtünk egymás mellett a medencénel majd elkezdte felolvasni hogy nem igazán érti. Mire én “szívem úgy gondoltam hogy én majd felolvasom neked az elemzést együtt akartam volna veled átbeszélni, hisz közös program” “nem mindegy hogy olvasom el, így jobban tudok figyelni, hogy én olvasom” “ennyire nem vagy képes nehezedre esik egy közös program amire kérlek?Örülhetnél hogy ilyen értékrendű lány vagyok, akinek nem a pénz kell stb. Hanem már egy ilyen élménytől csillog a szeme” “tudod jól hogy nem is szeretem az asztrologiat, örülj hogy elolvasom.” “Örüljek? A párod vagyok minimum hogy elolvasod, hisz rólam van szó” “hagyd már abba 10 perce hisztizel” “miért lennék hisztis, mert fontosak a közös élmények? Már értem miért mondta a barátod, hogy nem becsülted meg az előző barátnőidet.. rengeteg férfi mit nem adna azért hogy együtt felolvassa velem” “fogd már be a szádat Te házi sárkány, erre nem vagyok kiváncsi elmentem” (s otthagyott a medencénél.) úgy gondolom ez a stílus elfogadhatatlan. Nem gondolom hogy olyan nagy dolgot kertem volna. Baj az hogy ennyire együtt szeretnèk csinálni mindent? Hogy nem az a bajom hogy esténként a tv előtt üljünk? Hanem hosszú közös beszélgetésekre, programokra vágyom?
2020. júl. 18. 18:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem mondom, hogy rendben van, de érthető, miután ugráltál a fején egy számára baromsággal, ami egyáltalán nem érdekli. Mellesleg még próbált is jófej lenni, mert annak ellenére, hogy teljesen hidegen hagyja, elolvasta volna a kedvedért. De neked muszáj volt cirkuszolni azon, hogy nem te olvashatod fel neki. Ne haragudj, de ez kb. ovis szint.
2020. júl. 18. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
85%

ÉS ti komolyan ezen vesztek össze?

Már ne haragudj de nem fogom a pártodat. Egyikőtöknek sincs igaza.,

Ő nem hisz be, így egy f**aszságnak tartja. ami érthető.

2020. júl. 18. 18:51
 13/30 The Dead and Dreaming ***** válasza:
92%

Igazából teljesen egyet lehet érteni a barátoddal. Nekem kifejezetten negatívum lenne, ha ilyen hülyeségeket olvasna egy lány és a tetejében még ez neki a közös program, hogy baromságokat akar átbeszélni, mert milyen csodás, hogy elemzést csinált valami dilettáns kuruzsló.

Én igazából csak annyit változtattam volna a barátod helyében, hogy "Már értem miért mondta a barátod, hogy nem becsülted meg az előző barátnőidet.. rengeteg férfi mit nem adna azért hogy együtt felolvassa velem” ez után a megszólalásod után otthagytalak volna az egész wellnesen.

2020. júl. 18. 18:52
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Az ő stílusa sincs éppen a helyén, de azért ezt én is hisztinek nevezném, bocs. A horoszkópod felolvasni mégis miért lenne közös program? De őszintén (és én is nő vagyok), ez a párbeszéd amit itt leírtál, engem is kiborított volna. A fejedbe vettél valamit, és teljesen kiborultál, amikor nem pontosan, forgatókönyv szerint úgy történt, ahogy kitaláltad, majd gyakorlatilag bolhából elefántot csinálva ebből levezetted, hogy ő nem értékel téged és mennyivel jobban járnál mással. Hát akkor tessék, lehet olyat keresni, akinek ugyanaz a véleménye a közös programokról, mint neked.

És amúgy szó se róla, az ő stílusa is hagy kivetni valót maga után, de ebben a konkrét esetben tényleg neki van igaza. Nyugodtan végig akarta olvasni azt, ami egyébként nem érdekelte, csak a te kedvéért, hogy örülj, de te meg még ezt se hagytad, mert csak. Valószínűleg én is azt mondtam volna, hogy fogd már be a szád arra a két percre, nő a nőnek is.

2020. júl. 18. 18:53
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok, de ettől a "normális értékrendtől" én is hátra arcot csinálnék. Eleve tudod, hogy nem érdekli, akkor miért kell ebből egy szertartást tervezned, és ehhez minden áron ragaszkodni?
2020. júl. 18. 18:57
 16/30 anonim ***** válasza:
30%

ritka amikor 2 azonos gondolkodású hitű ember keveredik össze.

Az én kapcsolataimban mindig volt 3 tabu téma, és soha nem beszéltünk róla, tiszteletben tartottuk , hogy ki miben hisz.

És nem szabad a másikat győzködni sem, hagyni kell, hogy mindenki higgyen amiben akar.

Többnyire 3 ilyen dolog van:

- vallás (ide beletartozhat akár a varázslatok hókusz pókusz is)

- politika

- holdraszállás (ide beletartozhat a földönkívüli élet)

2020. júl. 18. 19:15
 17/30 Lachesys ***** válasza:
92%
tenyleg hisztigep vagy. plusz total kifacsarod a szavakat, nem az a gond hogy kozos programokat akarsz, hanem hogy azt erolteted a masikra, ami ot marhara nem erdekli. ez kb olyan, mintha o veled a negyutemu motorok mukodesenek elvet vagy a foci/forma1 ideny eselyeit es osszes fontos esemenyet akarna veled reszletekbe menoen megvitatni. biztos te is orulnel neki :d
2020. júl. 18. 19:43
 18/30 anonim ***** válasza:
91%
Mitől közös program az, ha ráerőltetsz valakire olyan dolgot, ami nem is érdekli? Aztán hisztizel, ha nem lelkesedik. A közös program az, amit mindkét fél élvez. És miből gondolod, hogy idegen pasik mit nem adnának érte, hogy a te horoszkópodat olvasgassák. Ha ennyivel többre tartod magad a párodnál, akkor itt az ideje váltani. Egy kapcsolatban meg nem csak az a lényeg, hogy te mire vágysz, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy a másikat mi érdekli.
2020. júl. 18. 19:50
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Igazi férfi nem való melléd, mert megvadítod a hülyeségeiddel.
2020. júl. 18. 20:01
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

Miért kell olyat erőltetni, amiről tudod, hogy nem érdekli? Ő még jófej is lett volna, hogy elolvassa, de neked még ez se volt jó. Neked hogy esne, ha fordított helyzetben veled történne ugyanez?

Kifejezetten olyan nőnek tűnsz, aki mindig magát teszi a középpontba ezzel háttérbe tolva, hogy mások minek örülnének és ha valami nem úgy történik, ahogy te elvártad, akkor kicsapod a hisztit. Nem volt a párod reakciója a legszebb, de bőven kiprovokáltad.

Egyébként milyen program az, hogy felolvasol neki egy horoszkópot? Bármilyen programnak csak akkor van értelme, ha minden fél élvezi. Na, nem mintha egy horoszkóp bármiféle értékrendet képviselne...

22/L

2020. júl. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!