Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
ÉS ti komolyan ezen vesztek össze?
Már ne haragudj de nem fogom a pártodat. Egyikőtöknek sincs igaza.,
Ő nem hisz be, így egy f**aszságnak tartja. ami érthető.
Igazából teljesen egyet lehet érteni a barátoddal. Nekem kifejezetten negatívum lenne, ha ilyen hülyeségeket olvasna egy lány és a tetejében még ez neki a közös program, hogy baromságokat akar átbeszélni, mert milyen csodás, hogy elemzést csinált valami dilettáns kuruzsló.
Én igazából csak annyit változtattam volna a barátod helyében, hogy "Már értem miért mondta a barátod, hogy nem becsülted meg az előző barátnőidet.. rengeteg férfi mit nem adna azért hogy együtt felolvassa velem” ez után a megszólalásod után otthagytalak volna az egész wellnesen.
Az ő stílusa sincs éppen a helyén, de azért ezt én is hisztinek nevezném, bocs. A horoszkópod felolvasni mégis miért lenne közös program? De őszintén (és én is nő vagyok), ez a párbeszéd amit itt leírtál, engem is kiborított volna. A fejedbe vettél valamit, és teljesen kiborultál, amikor nem pontosan, forgatókönyv szerint úgy történt, ahogy kitaláltad, majd gyakorlatilag bolhából elefántot csinálva ebből levezetted, hogy ő nem értékel téged és mennyivel jobban járnál mással. Hát akkor tessék, lehet olyat keresni, akinek ugyanaz a véleménye a közös programokról, mint neked.
És amúgy szó se róla, az ő stílusa is hagy kivetni valót maga után, de ebben a konkrét esetben tényleg neki van igaza. Nyugodtan végig akarta olvasni azt, ami egyébként nem érdekelte, csak a te kedvéért, hogy örülj, de te meg még ezt se hagytad, mert csak. Valószínűleg én is azt mondtam volna, hogy fogd már be a szád arra a két percre, nő a nőnek is.
ritka amikor 2 azonos gondolkodású hitű ember keveredik össze.
Az én kapcsolataimban mindig volt 3 tabu téma, és soha nem beszéltünk róla, tiszteletben tartottuk , hogy ki miben hisz.
És nem szabad a másikat győzködni sem, hagyni kell, hogy mindenki higgyen amiben akar.
Többnyire 3 ilyen dolog van:
- vallás (ide beletartozhat akár a varázslatok hókusz pókusz is)
- politika
- holdraszállás (ide beletartozhat a földönkívüli élet)
Miért kell olyat erőltetni, amiről tudod, hogy nem érdekli? Ő még jófej is lett volna, hogy elolvassa, de neked még ez se volt jó. Neked hogy esne, ha fordított helyzetben veled történne ugyanez?
Kifejezetten olyan nőnek tűnsz, aki mindig magát teszi a középpontba ezzel háttérbe tolva, hogy mások minek örülnének és ha valami nem úgy történik, ahogy te elvártad, akkor kicsapod a hisztit. Nem volt a párod reakciója a legszebb, de bőven kiprovokáltad.
Egyébként milyen program az, hogy felolvasol neki egy horoszkópot? Bármilyen programnak csak akkor van értelme, ha minden fél élvezi. Na, nem mintha egy horoszkóp bármiféle értékrendet képviselne...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!