Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretem a barátnőmet, de nincs semmije?

Figyelt kérdés
Se segge, se melle nincs. 2 éve vagyunk együtt, azt hittem majd megszokom, de nem.
2020. júl. 16. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Van egy csomó "vonalzó" srác, nekik pont jó lenne, vagy pedig próbálj meg mindennap vacsorát főzni neki. Vagy sportoljatok, és az izomtól alakulhat, de csak kicsit.
2020. júl. 16. 23:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés komoly? Komolyan kérdezted, vagy trollkodás, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Az ember nem jön össze úgy valakivel, hogy “majd megszokja”. Az is elég beteg, hogy 2 év kapcsolat után jöttél rá erre.. Az ilyesmit pár hétig szoktam húzni, amíg eldöntöm, hogy megtudnám-e szokni.
2020. júl. 17. 08:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az álszentek jöttek meg kedves kérdező, hanem azok, akiknek van esze, és nem használnak ki senkit...

Nem tetszik már, nem szereted, ergo hagyd a búsba....

Valaki biztos megérdemelné, szeretné, nem úgy mint te...

Ő meg gondolom naívan azt hiszi, minden oké köztetek... gratulalok👏

2020. júl. 17. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a vékonyakat, küldd hozzám!
2020. júl. 17. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted ilyennek, minek jöttél vele össze? Mit gondoltál, hogy majd evolválódik a teste a te igényeidre és meghazudtolja a biológia és egyéb törvényeit?

Ha kicsit is becsülnéd, csak azért hagynád el, mert nálad ezerszer jobb embert érdemel. Igazi s*ggfej vagy.

2020. júl. 17. 15:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki, hogy kiírtad ezt a kérdést, és akkor neked se lesz semmid!
2020. júl. 17. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Furcsa vagy. Itt a gyakoris pasik szerint a vonzó nő kb. úgy néz ki, mint egy tízéves kamasz fiú, nem is értem, hol a baj:D
2020. júl. 17. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem már kiskamasz korom óta nincs "zsánerem", vagy vonzódok valakihez, vagy nem, ennyi. Szerintem egy felnőtt ember nem kategorizálja be az embereket, de írok egy példát:

. Volt párom kicsit duci, alacsony srác.

. Mostani párom vékony és magas.

Egyszerűen nem a külsejüket láttam, ez ennyi. Mondjuk az is komoly, ha te 2 év után jöttél rá, hogy nem vonz a barátnőd...

2020. júl. 18. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!