Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretem a barátnőmet, de nincs semmije?
Nem az álszentek jöttek meg kedves kérdező, hanem azok, akiknek van esze, és nem használnak ki senkit...
Nem tetszik már, nem szereted, ergo hagyd a búsba....
Valaki biztos megérdemelné, szeretné, nem úgy mint te...
Ő meg gondolom naívan azt hiszi, minden oké köztetek... gratulalok👏
Ha nem szereted ilyennek, minek jöttél vele össze? Mit gondoltál, hogy majd evolválódik a teste a te igényeidre és meghazudtolja a biológia és egyéb törvényeit?
Ha kicsit is becsülnéd, csak azért hagynád el, mert nálad ezerszer jobb embert érdemel. Igazi s*ggfej vagy.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem már kiskamasz korom óta nincs "zsánerem", vagy vonzódok valakihez, vagy nem, ennyi. Szerintem egy felnőtt ember nem kategorizálja be az embereket, de írok egy példát:
. Volt párom kicsit duci, alacsony srác.
. Mostani párom vékony és magas.
Egyszerűen nem a külsejüket láttam, ez ennyi. Mondjuk az is komoly, ha te 2 év után jöttél rá, hogy nem vonz a barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!