Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja vagyok együtt a párommal,szexelni akartunk,de egyszeruen több alkalom után mindig az van,hogy gumiban lelankad (fogamzásgátlót nem szedhetek eü okok miatt). Én türelmes vagyok vele,de en se birom ezt orokke. szerintetek mit csinaljak?
"Probalhatjatok nem teljesen harcra kezen is betenni valamennyire, majd mutasd ki, hogy mennyire elvezed ezt is."
Nemar...
Amúgy másokkal járt már így? Bár azt mond amit akar de megkérdezném.Lehet mivel első alkalommal nem sikerült, esetleg nem jól reagáltál, minden alkalommal bestresszel és ezért nem sikerül+ retteg a kudarctól ami rátesz még egy lapáttal.Gondolom előre koncentrál ami csak meg jobban boritekolja a kudarcot.Lehet amúgy orvosi oka is, visszér vagy ilyesmi.Ha másnál is előfordult vele ilyen.El lehet menni orvoshoz is.Ja és ha sokat beszéltek róla az sem jó,mert tudat alatt ott marad benne minden szavad.Mennyi idős,mert 50 felett megint csak lehetnek ilyen gondok, van akinél előbb.
Viszont ha 1-2 hónap alatt nincs változás én nem eroltetném a kapcsolatot.
Miért, fertőző a hapsid?
Bocs, én már lehet a korom miatt máshogy gondolkodok, de tripper meg egyéb gyanús esettel nem volt dolgom :)
Ha a "fiúkád" 25 éves, akkor te se lehetsz sokkal több.
És ha orálisan kielégítenéd? Valószínűleg feloldana benne egy nagy adag gátlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!