Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 33 éves nő vagyok, Ő 41 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves nő vagyok, Ő 41 éves pasi. Együtt élünk, de nem egymással. Mit tegyek, hogy elmélyüljön kettőnk között a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgoztunk és a cég kettőnket küldött ki gyakorlatra külföldre. Ennek már 5 hónapja. Mivel mind a ketten függetlenek vagyunk (ő elvált, én meg nem is voltam férjnél soha), a cégünk úgy döntött, hogy takarékosságból egy lakást bérel nekünk. Vagyis 5 hónapja lakunk együtt, de csak mint lakótársak. Mivel egy idegen országban vagyunk, azonos a baráti körünk, majdnem mindig ugyanazt csináljuk, együtt fedezzük fel a várost és napközben is együtt vagyunk. Úgy érzem, neki sem vagyok közömbös. Sokat nevetünk együtt, azonos a gondolkodásunk, ugyanazokat a filmeket nézzük, stb. Szeretném megtudni, hogy mit is érez irántam és hogy esetleg lehetne-e több is, mint barátság közöttünk. Kérdezzek rá nyiltan? És ha ezzel elrontok mindent? Legszivesebben rávetném magam, de félek, hogy ezzel esetleg elrontok mindent.

Mi tegyek?

Még 4-5 hónap és utánna hazamegyünk.

2008. nov. 25. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Hát ez szar ügy... mindig mikor aludni mentek adj neki az arcára jóéjt puszit, ha tetszik neki tedd ezt minden este, és 1 hét után kérdezz rá van-e esélyed...sikerülni fog,sok bátorságot...:D
2008. nov. 25. 19:58
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem 1 hét után se kérdezz, hanem a szájára add a jóéjtpuszit. Ha ez sem elég érthető...
2008. nov. 25. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet. Már ma elkezdem. :)
2008. nov. 25. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik este válassz esetleg valami pikánsabb, esetleg félelmetesebb filmet, mikor oda tudsz bújni picit. Meg igyatok meg egy üveg bort, az kihozza a rejtett érzelmeket. Hajrá:)
2008. nov. 26. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
igen a bor nagyon jó ötlet!!de szerintem nyíltan ne kérdezz rá,az ciki,mert nincs kibúvó ha nemleges választ kapsz!írd meg mi lett!!!drukk-drukk!!!
2008. nov. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!