Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj, akivel nem kell állandóan írogatni?
Nekem a párom amikor dolgozik, akkor napi 3-4 alkalommal írunk csak 10 percre kb.
De most is, kb 2 órája nem írt, mert ismerősökkel van. Én ebből nem szoktam balhét csinálni és ő sem. Van magánéletünk. Viszont volt olyan párom, akinek ha 10 percig nem írtam, már hívott.
Vicces... Az életben ilyet meg nem éltem meg pedig nő vagyok.😂 De hallani sem hallottam ilyesmiről még.A szerelem szep nagyon, de azért egész nap a neten üzengetni és elvárni a másiktól hogy folyton válaszoljon is érdekes.Mi egy nap egyszer beszélünk a párommal telefonon teljesen kielégít mindkettőnket.
Próbálj meg vele beszélgetni erről és megbeszélni vele hogy ezen változtassatok. Sok sikert!👍
Ismerek introvertált lányt, (saját bevallása szerint az), aki párkapcsolatban él. A barátja is magának való. Dúl a szerelem, de nem mennek egymás agyára. Több éve együtt vannak és van olyan idő a napjaikban, amikor mindkettő olvas, gépezik, akármi magányos elfoglaltság.
Amúgy mit dolgozik a barátnőd, hogy ráér munka közben írogatni? Még egy irodista ismerősöm is úgy el van havazva hogy rá se néz a telefonjára, nem hogy a fizikai dolgozók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!