Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menthetném meg a 20 éves házasságunkat?
szerintem egy higgad pillanatban le kéne ülnötök és megbeszélni. mond el neki hogy te mennyire szereted őt, meg nem hiába vagy vele már 20 éve. 20 év alatt 1x sem csaltad meg és ezután sem fogod. meg a gyerekek és ő többet jelentenek neked mint egy kaland, meg nincs is kivel találkozgatnod, meg ilyenek. valld be neki. de sztem iylenkor akkor is ez a megoldás hogy leülsz vele és megvallod újra mennyire szereted és hogy bízzon meg benne. 20 év csak 20 év.
de azért arra is figyelj hogy biztos nem magától találta ki. lehet attál neki olyan jeleket amiket te nem vettél észre mitnha emgcsalnád.
de lehet hogy egy hatalmas nagy jó szex is rádöbbenti hogy te nem csalod meg. nem tudom mi van nálatok az ágyban, de ha te már nem kívánod annyira vele akkor általábana pasik már azt hiszik h félre ment a nő. de lehet nem emiatt. nem tudom.
a lényeg h üljetek le és beszéljétek meg.
Szerintem hagyd bekapcsolva a gépet, majd ki a szobából, amikor épp ide akar jönni, és meglátja , hogy tévedett. Ha esetleg nem működne teljes egészében, akkor ülj le vele beszélgetni.Csak megérti..:)
Üdv: 14/F És elnézést, hogy csak úgy tegeztelek..:)
Evidens, hogy beszélgetni kéne erről, és megkérdezni, hogy ezt mire alapozza.. De gondolom már megpróbáltad. Úgyhogy jöhet a B-terv amit a 14 éves fiú írt: "véletlenül" hagyj nyitva valamit a monitoron, amiből egyértelműen kiderül az igazság. Ne ezt, mert itt már le vannak írva ezek a tippek, és úgy nem olyan poén, ha rájön, hogy direkt volt, bár úgy is hatásos lehet.
Vagy írhatsz neki levelet is. Mármint papírra. Írd bele, hogy hátha elhiszi leírva, amit kimondva nem. Nyilván ugyanazt írnád, amit már mondtál, de ez a szokatlan forma komolyabbá, hitelesebbé teheti a dolgot.
Én is ígyhagynám a monitort!
De én arra gondolok,hogy a saját félrelépését akarja gyanusítgatással takargatni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!