Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a barátnőmet válasszam, vagy egyelőre még a "szüleimet"? (Többi infó itt lent.)
30 éves férfi vagyok, szüleimmel élek egy nagy családi házban, szóval nem volt muszáj elköltöznöm otthonról amíg nem nősültem meg. Nem szeretnék kommenteket kapni hogy "anyuci kedvenc fiacskája",meg hogy "mama-hotel", mert itt nem erről van szó. Ez egy egészséges szülő-gyerek kapcsolat, és bőven van hely, szóval nem vagyunk egymás nyakában... Külön élek, de egy házban.)
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, egy időben rendszeresen nálam aludt (hetente több napot is).
Már az első perctől kezdve, volt egy kis konfliktus a szüleimmel, mert a barátnőm mindig elég hangosan beszélt, kicsit beképzelt volt, és nem adta meg a szüleimnek a kellő tiszteletet. (Pl. a hangsúlyozás, hogyan hozzájuk szólt stb., ahogyan előadta magát tényleg kicsit túlhangsúlyozta, hogy ő milyen menő csaj.) Nem kifejezetten azzal volt gond amit mondott, inkább azzal, ahogyan mondta. Amikor nem volt nálunk, szüleim azzal rágták a fülem, hogy ez a lány nem tiszteli őket. Ezután a Szüleim is bunkó módon bántak vele, de a lány nem vette észre. (Amúgy nem csak úgy tett, hanem tényleg nem vette észre.) Ezután kérték a szüleim, hogy nem nagyon szeretnék látni, én pedig két tűz között vagyok, mert a szüleimet is szeretem, és a barátnőmet is.
Már több komoly kapcsolaton túl vagyok, és nagyon jól kijövök vele, amikor kettesben vagyunk, olyankor soha nincs közöttünk semmi gond, és velem rendesen viselkedik. 90 %-ban tisztelettudó velem, és úgy érzem megbecsül, és komolyan vesz. Ha kérek tőle valamit, akkor segít stb. Lefogyott, a kedvemért, és úgy öltözik, ahogy nekem tetszik. Mindig állítja, hogy nagyon szeret, és ő nem akar másik férfit, csak engem, hogy soha nem válna el tőlem, és hogy mindig beszéljünk meg mindent bármi is van, és legyünk együtt "örökre". (Neki én voltam az első, szóval nem volt előttem még másik komoly kapcsolata.) Az a baj, hogy nagyon szépen beszél velem, és kicsit attól félek, hogy azt mondja amit hallani akarok. Próbálom tesztelni, hogy mennyire őszinte, de nagyon nehéz, mert nagyon okos csaj! Úgy tűnik nagyon szeret, de nem tudom, hogy őszinte-e?
(Sajnos lehet hogy a pénz és a vagyon is belejátszik, hogy érzékeltessem, ő nem szegény lány, de nekem hozzá képest kb. 30 x (harmincszor) akkora vagyonom van, mint neki...)
Szóval nem tudom pontosan, hogy mi lenne a helyes cselekedet a jelen helyzetben. Hallottam olyat, hogy a szülők megérzését nem szabad alábecsülni, de most úgy érzem tanácstalan vagyok. Jó lenne bárkitől, vélemény, észrevétel. Köszönöm előre is!
Ne haragudj, te nem férfi vagy, hanem egy 30 éves nagy gyerek. Én 27 éves vagyok, 5 éve nem lakok otthon, nincs az az isten vagy pénz amiért hazaköltöznék, nem normális 30 évesen anyuci seggében lakni. Ha az anyagi feltételei adottak a különköltözésnek, akkor az egyetlen ok, hogy otthon vagy, a saját kényelmed. Ha viszont ezt anyuci nélkül nem tudod megteremteni, az megint csak az éretlenségedre vall. Azt hiszed, hogy a jó kereset és egy jó munkahely együtt jár az érettséggel, pedig magad vagy a tökéletes példa arra, hogy nem.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, anyádék sikeresen a barátnőd ellen hangoltak, pedig biztos szerethet a csaj, ha valakivel aki ennyire életképtelen képes huzamosabb ideig együtt lenni. Ne várd el tőle egyébként, hogy jó pofát vágjon ahhoz, hogy 30 évesen a tojáshéj a seggeden, nekem konkrétan szexelni se lenne kedvem, ha 2 szobával odébb anyám nézné mondjuk a tv-t.
A megoldás pedig, hogy hagyd, hogy szegény csaj találjon magának egy olyan párt, aki képes érett férfiként viselkedni. Te meg gondolkodj el, hogy vajon miért kaptad ezeket a negatív kommenteket, és ha észreveszed a saját hibáid, talán képes leszel felnőni. Viszont őszintén szólva én úgy látom, erre mostanában nincs esély.
27F
Válaszd a szüleidet! Több okból is.
1. Ezzel a gyanúsítgatással így is, úgy is tönkre fogod tenni ezt a kapcsolatodat (is).
2. Bizalom nélkül értelme sincs.
3. Neked a szüleid fontosabbak. Naná, ők irányítjàk a kis tyúks2aros életed.
4. Neked ez a lány nén jelent semmit.
Igazából egy okot se tudok írni, hogy miért maradjatok együtt. Hosszú távon a làny iá csak nyer, még ha most fàj is neki a szakítás, hisz ő, -veled ellentétben,- szerelmes.
Amúgy te is azt vetted èszre (saját magadtól), hogy tiszteletlen volt a szüleiddel, vagy csak az ő szavukra hivatkozol? Könnyen lehet, hogy egyszerűen csak nem tetszik nekik a fizimiskája, aztán csak csináltak egy ürügyet amivel fúrni tudják.
Azèrt őszíntèn szólva erősen kètlem, hogy valóban tiszteletlen lett volna velük. Pláne a legelelejèn, megismerkekedèskor.
Na, ezért menekül rengeteg nő, amikor megtudja, hogy egy dolgozó felnőtt férfi egy épületben lakik az anyjáékkal...
Szerintem hagyd ezt a nőt elmenni, látatlanból mondom, hogy megérdemel egy olyan partnert, aki nem fitymálja le az anyagi helyzete miatt és nem aggódik, hogy Úristen, csak anyucinak feleljen meg, mert akkor nekem is vége. Te meg házasodjál anyucival, csak ne szaporodj...
Barátnő helyett meg öltöztess inkább Barbie-babát, arra olyan cumót aggatsz rá, amilyet akarsz...
A véleményem nem írom le, mert leírták már előttem sokan.
Mit jelent a kérdésedben az "egyelőre"? Csak mert azt írtad lakásod van és egy éve párod, de eszedbe sem jutott elhagyni a szülői házat. Szóval mire kell tanács? Hogy húzzatok-e le így még 5 évet a szüleid házában összejárogatva, ahelyett hogy közös életet kezdenétek most? Ritkán találkoznának a szüleid a barátnőddel és így nem lenne okuk nyafogni miatta, valamint ti is nyugisabban lehetnétek.
Vagy mit takar nálad a választani? Hogy mindenképp otthon maradsz, csak vagy kirakod a csajt, vagy anyukáék panaszkodását engeded el a füled mellett?
Szégyen vagy
Lány jobbat érdemel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!