Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom a rosszlányok oldalra felmegy akkor valószínűleg le akar feküdni mással?
Összességében magamból kiindulva két eset lehetséges.
1. Valószínűleg az van, hogy kezd kiszeretni belőled. Kivéve ha van köztetek minőségi, és változatos szex rendszeresen. Ha teljesen rendben van a szexuális életetek, és érzelmileg is minden okés, akkor ugorj tovább a 2. pontra.
2. Mi férfiak a barátokkal, kollégákkal rendszeresen beszélgetünk az ilyen oldalakról. Nincs olyan sörözés, ahol nem kerül szóba az ilyesmi. Ennek az is része, hogy ha szóba jön, akkor valaki előveszi a telefonját, felmegy az oldalra, majd megnézzük, milyen csajok vannak fent. Azt is megbeszéljük, hogy ki melyiket vinné, és maximum mennyit áldozna rá. Aztán eltesszük a telefont, megisszuk az utolsó sört, és hazamegyünk ahhoz, akit szeretünk.
Utolsó ne haragudj de h ha kapcsolatos vagy akkor miért téma köztetek ez ??
Az én párom csinálná ezt ki is vágnám
Én részemről ez szégyen lenne ,h a párom ilyen szutykokat leseget
Nem szoktam pontozni ..és attól h valaki ide ír v sem akkor is pontozhat .
Hát ,az enyém biztos h nem csinál ilyet
Nem minden faszi ilyen undormány mint te és tiszteli a nőjét veled ellentétben
11es
Tényleg nem normális ,hogy párkapcsolatban ezt csinálod!!
Ha nem lenne senkit okés ,de így nekem se tetszik .meg más téma nincsen esetleg ??
Ha egy ember pontozna le akkor se lenne ilyen kevés
De csak részlet kérdése
11esnek pedig szerintem igaza van.
Túlnyomó többségében férfi kollégáim vannak..
Hát nem áll messze a valóságtól..
Olyanok is úgy meg tudnak nyilvánulni,akiről végképp nem feltételeztem volna. Nőként ezt furcsa látni, hallani...Szóval naivság azt feltételezni, hogy az én párom ne lenne ilyen...
Nem vagyok naiv
Csak tudom milyen
Lehet h vannak ilyenek
Nem mondom h nem ..de ne legyen már téma a kurvázás
15-ös te nő vagy biztosan. Megnyugodhatsz ,nem nagyon van más témájuk..70%- ban nőkről beszelnek, a maradék 30 kaja, kocsik ,politika egyéb.
És rohadt pletykásak 🤣
A nő téma biztos meg minden
De nem a kurvák és társai
Ne is mond az enyém is tud pletykálni,de még rosszabbak mint a nők
Azt ne gondold, hogy nem beszélnek k.rvákról...
Még a legszelídebb is..ez viszont nem jelenti azt ,hogy mind vinné is a sok koszost..
Csak egyszerűen nem akarnak lemaradni a hülyeségben egymástól. Úgy vannak vele, mint az öregbácsi a dokinál..
Ne beszéljek róla vagy ne gondoljak rá...
Olyan ez kb mint a gyerekeknél a hősködés, hogy ki ugrott le magasabbról, aztán legtöbb lenézni se mer🤣 egy kettő meg bátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!