Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik miatt a férfi elvált, illetve elhagyta a családját?
Én a szüleim példáját tudom elmondani.
Apában sosem volt meg ez a gyerek szeretete mindenek felett, őt ez nem tartotta volna vissza. Anyát meglepetésként érte a félrelépés, mivel ha faternak volt is problémája, vagy többet akart volna az ágyban, akkor arról nem szólt, nem akarta megoldani. (bár én is azt tapasztalom, hogy ha a nő nem megy bele bizonyos dolgokba ami a pasit izgatja (pl anál) akkor mondjuk nem is lehet megbeszélni a problémát, úgyis kikacsintgatás lesz belőle)
És #10-et is cáfolom, anyám megbocsájtott volna, de fater lépni akart az új nőért.
8 *Elvált miattam. Lelkiismeret furdalásom volt. A gyerekkel jó volt a kapcsolat, amíg az anya ellenünk nem nevelte, azóta már semmilyen kapcsolat nincs.
Volt a fenéket, ha lett volna, nem engedted volna meg, hogy elváljon, inkább kiszálltál volna.
*azóta már semmilyen kapcsolat nincs.
Ez volt a célod.
Egymás miatt váltunk el, nem bántuk meg, összeházasodtunk, 42 évet éltünk együtt.
73N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!