Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akik miatt a férfi elvált, illetve elhagyta a családját?
Elnézést, hogy nem érintettként szólok hozzá. Nagyon ritka az ilyen történet. Abban az esetben fordulhat elő, ha a feleség nagyot hibázik. (1. nő sok férfivel megcsalta. 2. Nő, az alkohol rabja lett. 3.Nő, beetette, hogy tőle van a gyerek.) És még lehetne sorolni mi mindennel tudja elűzni magától egy feleség a férjét. A szeretőnek viszont igen kitartónak kell lennie.
A magyar férjek tudatában bele van vésődve, a család mindenek felett!Azért güriznek, hogy minden meglegyen. Ezt egy szerető miatt nem akarnák elveszíteni. Aztán ott a gyerek imádat. A felfogás, hogy az Ő érdekében mindenképpen együtt kell maradni. Szóval nem jellemző, hogy egy szeretőből valaha feleség vagy barátnő legyen. Persze van kivétel 100-ból 1.
Én annyit tudok, hogy a hugom a fejét a falba veri naponta, hogy az ilyen szövegekre hallgatott mint amit ti itt nyomtok, és nem ránk(rám+férjem) aki szólt neki, hogy ne tegye.Azóta a saját otthonában a saját két gyerekével megtűrt személy lett, a pasi meg mint Marci hevesen a 3 gyerekével odaköltözött hozzá, és első a fazon gyerekei.
Ez egy mai Mozaik család.
Az egyetlenek voltunk akik annó azt mondták hogy ne.
Szóval akinek esze van, az nem hallgat rátok.
Szerintem nem lehet minden sztorira ráhúzni ugyanazt a sablont.
Én pl úgy kerültem bele egy ilyen kapcsolatba nőként, hogy nyitott házasságban élnek. Csak aztán szép lassan megcsalás lett, ahogy egyre többet találkoztunk már a feleség tudta nélkül. Nincs bűntudatom, mert igazán szeretem őt, és mindig azon vagyok, hogy a lehető legboldogabbá tegyem. Ha úgy alakul, nagyon szívesen gondoskodom a gyerekéről is. Találkoztam már vele, és tudnám sajátomként szeretni. Sajnos ez is egy látszat család, ahol apuka a gyerek érdekeit tartaná szem előtt, de tudjuk, hogy hiába maradnak együtt, amit egy ilyen családban lát, az többet árt neki, mint használ.
Engem is érdekelne, ki lépte meg a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!