Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem erkölcstelen k*vaként viselkedik az ágyban akkor nem is tekintik igazi nőnek?
A pasiknak kétségkívül bejönnek a bevállalós csajok, de a normálisabbja nem erőlteti azt, ami nem tetszik neked.
Igazából az tetszik mindegyiknek, ha látják, hogy felszabadult vagy, és tényleg azt teszed, ami jólesik.
Egyébként hány éves vagy?
Egy igazi NŐ szakácsnő a konyhában, királynő a vendégek előtt, cseléd a nappaliban és szajha az ágyban.
Nem kell nagyon durván venni, de ezek az alapok. A nővé válás alapjai... szerintem. Persze egyiket sem kell szó szerint venni, de igen, tudj főzni (szakács), tudj viselkedni (királynő), tudd, hogy hogyan és mivel teheted boldoggá a párod a hétköznapokban és tarthatod tisztán a lakást (cseléd), és légy kreatív, bevállalós az ágyban (szajha). Ehhez én még hozzátenném, hogy nem árt, ha filozófus és pszichiáter is vagy mindezek mellett "mellékállásban". Ha mindez megvan, akkor nem lesz pasi, aki ellen tudna állni. Nem azt mondom persze, hogy ez a törvény, de nekem a saját tapasztalataim alapján ez az etalon... és ha emiatt "erkölcstelen k*rva" vagyok, akkor IGEN, az vagyok és BÜSZKE VAGYOK RÁ! (20/L)
21:26
Gondolkodtál már azon, hogy klónozod magad? Sokan örülnének:)
Klónozható vagyok, az eljárást úgy hívják, hogy nevelés, kiegészítve fél éves etikett tanfolyammal :)
21:16 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!