Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja megismerkedtem egy férfival, 33 éves, tőlem 120 km-re lakik..szerintetek?
Viszont kb egy hete alig ír, mindig én írok, már esténként nem hív. Én ez miatt számon kértem, hogy legyen velem őszinte...mondja meg ha már nem szeret, de azt mondja szeret.
társkeresőn ismertem meg. 4x találkoztunk eddig, mivel messze lakik, sokat dolgozik, nem tudott többször jönni. Minden nap hívott este, egész nap írkáltunk...
Múlt hétvégét lemondta és úgy néz ki ezt ezt a hétvégét is lemondja..."dolgoznia kell". Szerintetek érdemes még vele foglalkoznom? Már annyira gáz, hogy nő létemre én kapálózom utána. Azt mondta haragszik rám amiért meghazudtoltam és azért ilyen velem...hát nem tudom. Vélemények?
Egyet èrtek az előttem szólóval. Egy kapcsolatèrt nem csak a fèrfinak kell tenni, a nőnek ugyanúgy bele kell tennie magát. Ez a "nehogymár èn nő lètemre kapálózzak" ugyanolyan elavult klisè, mint az, hogy a nő dolga a házunka.
A fèrfinak ugyanúgy jól esik, ha èrzi, hogy fontos, hogy keresik, hogy mennek hozzá, kedveskednek neki stb. Az a jó, ha ez egyensúlyban van.
Azèrt ha ezt a 120 km-t mindig ő tette meg oda-vissza, te.meg csak vártad a sült galambot, lehet, hogy elvette a lelkesedèsèt. Te mièrt nem mentèl hozzá? Esetleg ő nem akarta?
Könnyen lehet, hogy nem csak veled ismerkedett, ès más nő van a kèpben. Hagyd.
Ès inkább közelebb ismerkedj, a távkapcsolat ritkán működik.
Nekem a távkapcsolatok sosem jöttek be, pedig több próbálkozásom volt, cirka 90km-es körben. Azoknál az ismerkedéseknél is mindig én mentem. Végül meg itt lett barátnőm helyben, akit ugyanúgy a neten ismertem meg. Az egyik esetben a csaj mondta 2 hónap után, hogy ne folytassuk, mindt kiderült összejött az egyik killégájával. Addig meg persze csak én utazgattam hozzá, oda-vissza 140km-t, meg persze az ottani dolgokat is én fizettem. Vannak mindig ellenpéldák, hogy működik a dolog, de lutri az egész, és bármikor mondhatják, hogy ennyi volt, aztán úszik az ember belefektetett ideje, és persze pénze. Lehet ez a pasi is úgy látta rajtad, hogy nem vagy elég lelkes, nem voltak azok a pozitív visszajelzések ami alapján biztosan folytatni szerette volna. Ennél az esetemnél sem volt az a húdenagy öröm, hogy lát.
(4;10;11-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!