Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ki is tetszik? Már én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ki is tetszik? Már én sem tudom eldönteni.

Figyelt kérdés
a legelejéről kezdem..volt egy volt pasim.avval mindig veszekedtünk.meg megcsalt.és miután szakitotunk.összeakartam jöni a haverjával nem sikerült mert ő az eggyik barátnömbe volt szerelmes.és a volt pasim is az eggyik barátnömmel járt.és volt egy naggyon jo barátnőm és annak volt egy pasija és szakitottak és nekem nagyon megteccet .de rájöttem hogy akiben nagyon megbíztam eddig az elvette a volt pasimat én meg össze akarok jönni az ő volt pasijával..mert nekem valahogy belészerettem.és a volt pasim haverja akivel össze akartam jönni avval meg naggyon jo haverok lettünk.és most mind a hármat szeretem vagyis bejönnek nekem.de a barátnőm volt pasija az meg hajt is rám de közben neki van egy másik barátnője de azt már nem szereti nagyon meg mindig ölelget meg fogdos..és mind akikről szó van mindannyian egy suliba járunk..4 osztály van és ők 8.-osok és meg 6 ikas vagyok meg akivel ösze akarok jönni az meg 7.kes.nem tuudom hogy kit szeretek.
2008. nov. 25. 16:51
 1/7 A kérdező kommentje:
és most lessz a mikulás diszko és van mégeggy aki nagyon hajt rám és az is a haverjuk és ezek mind haverok mindenki mindenkinek szal nem tudom hogy mit csináljak mert az isiben kb 50 vagyunk és naggyon kicsi azz udvar és mindig velük találkozok és naggyon rossz igy.szoval mi a faszt csiáljak?
2008. nov. 25. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hatodikos vagy -.-

ne azzal foglalkozz, hogy a barátod barátnőjánek a volt barátjának a barátja hogy ölelget, hanem tanulj meg rendesen írni.

már ne is haragudj, az írásodban az egyetlen helyes szó a ,,faszt" volt.

2008. nov. 25. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nekem sincs elképzelésem arról, hogy kit szeretsz. Sőt, arról sem, hogy mit akartál te itt most közölni. Vannak szép, magyar szavak, amik mondattá állnak össze, és vannak kiegészítők hozzá: pontok, vesszők, kérdő- és felkiáltójelek, egyéb nyalánkságok. Ezeket használva talán még érthetővé is tudnád tenni a mondanivalód.

Ha jól veszem ki a szavaidból, 12-13 éves vagy. Ebben a korban pedig még igazán hanyagolhatnád a pasikat, sőt! Túl korai. Senkit sem szeretsz, vagy legalábbis ez még nem szerelem, amit érzel, inkább csak szeretni akarás, hirtelen fellángolások: ha nem így lenne, akkor nem is lenne kérdésed, mert egy pasiért élnél-halnál.

Tanulj, járj szorgalmasan magyaróra, ismerkedj meg a helyesírási szabályokkal, a fogalmazási módokkal, és ha ezekből már perfekt vagy, akkor jöhet a pasizás kérdése.

2008. nov. 25. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden ember életében van "gyerekszerelem", "diákszerelem", valaki még a tanító nénibe/bácsiba is belezúg. Fiatal vagy még, jön a Mikulás buli, bulizzatok egy jót, táncolj, pörögj, lesz neked még náluk komolyabb kapcsolatod is, és nekik is, még olyan fiatalok vagytok, nem most kell dönteni az életed párjáról, most csak élvezd, hogy odafigyelnek rád. Rám nem figyeltek ennyi idősen a sulis társak még feleennyire se.
2008. nov. 25. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen elmehetnél mexikói szappanopera producernek :-/
2008. nov. 25. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaj,hát én ebbe nagyon belegabalyodtam:-))

Aranyos vagy!:-)

2008. nov. 26. 16:20
 7/7 Srapnel ***** válasza:
A leírás és annak stílusa egyértelműen megadja a helyes választ, hogy hogyan válassz: találomra.
2008. nov. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!