Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ki is tetszik? Már én sem tudom eldönteni.
hatodikos vagy -.-
ne azzal foglalkozz, hogy a barátod barátnőjánek a volt barátjának a barátja hogy ölelget, hanem tanulj meg rendesen írni.
már ne is haragudj, az írásodban az egyetlen helyes szó a ,,faszt" volt.
Őszintén szólva nekem sincs elképzelésem arról, hogy kit szeretsz. Sőt, arról sem, hogy mit akartál te itt most közölni. Vannak szép, magyar szavak, amik mondattá állnak össze, és vannak kiegészítők hozzá: pontok, vesszők, kérdő- és felkiáltójelek, egyéb nyalánkságok. Ezeket használva talán még érthetővé is tudnád tenni a mondanivalód.
Ha jól veszem ki a szavaidból, 12-13 éves vagy. Ebben a korban pedig még igazán hanyagolhatnád a pasikat, sőt! Túl korai. Senkit sem szeretsz, vagy legalábbis ez még nem szerelem, amit érzel, inkább csak szeretni akarás, hirtelen fellángolások: ha nem így lenne, akkor nem is lenne kérdésed, mert egy pasiért élnél-halnál.
Tanulj, járj szorgalmasan magyaróra, ismerkedj meg a helyesírási szabályokkal, a fogalmazási módokkal, és ha ezekből már perfekt vagy, akkor jöhet a pasizás kérdése.
Jaj,hát én ebbe nagyon belegabalyodtam:-))
Aranyos vagy!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!