Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a pasi, hogy nem szeretnék strandra menni (részletesen a megjegyzésekben)?
Nem olvastam végig a kommenteket.
Nekem van egy barátnőm (nem a párom, csak barát), mindketten szinglik vagyunk, szoktam invitálni strandra.
Ugyanez a helyzet, szinte könyörögni kell neki, hogy vetkőzzön már le és jöjjön be a vízbe.
Hozzáteszem a barátnőm 25 éves, oké van kicsi súlyfeleslege, de mikor egy szottyadt testű 60-70 évesek is bikinit vesznek fel, addig már ne szégyellje magát, sőt volt olyan idős bácsi aki pelenkában volt a strandon.
Mi ez a megfelelési kényszer?
A párod le akar vinni a strandra, hogy közösen töltétek el az időt, ő nem szégyell, ő büszke rád, ezért szeretne veled megjelenni, miközben te ismeretlen embereknek akarnál ott is megfelelni. Miért?
Hozzáteszem én nudista strandra is járok, na ott aztán mindenki csupasz, de még ott sincsenek azok a bámulós tekintetek és nem ítélnek el ott sem senkit a túlsúlya miatt, hanem elég barátságosak és elfogadóak.
Nem a súlyoddal van a gond, hanem az önértékeléseddel.
28 éves fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!