Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a párom nem tenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a párom nem tenné meg ugyanazt értem, mint én érte?

Figyelt kérdés
Rengeteg szituációban érezteti, hogy nem vagyok vele egyenrangú fél. Ami a legrosszabbul esik, hogy ha valami nem tetszik neki amit mondok vagy teszek, akkor rögtön megsértődik, és válni akar. Én ezt zsarolásnak érzem. Ilyenkor persze bocsánatot kérek, kényeztetem, babusgatom, hogy megbékéljen és meg tudjuk beszélni. De ha ő bánt meg valami durva beszólással azt hiába mondom neki hogy ez most rosszul esett, a végén megint nekem kell bocsánatot kérni. Próbáltam beszélni vele erről, hogy szeretnék egyenrangú lenni, hogy amit én nem tehetek még vele, olyat ő se csináljon velem, de csak megsértődött megint, hogy miért provokálom... Egyszer aztán megkérdeztem tőle hogy ha én akarnék válni, akkor mit csinálna? Azt mondta elengedne. Kérdem, még csak meg se kérdeznéd hogy miért? Nem akarnád megbeszélni? Vagy nem próbálnál meg visszatartani? Azt válaszolta hogy ha el akarok menni ő nem tart vissza, mert nem vagyok a fogja. Velem van a hiba? Vagy a kapcsolattal? Szerintetek mit csináljak?
2020. júl. 9. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

"Ilyenkor persze bocsánatot kérek, kényeztetem, babusgatom, hogy megbékéljen és meg tudjuk beszélni. De ha ő bánt meg valami durva beszólással azt hiába mondom neki hogy ez most rosszul esett, a végén megint nekem kell bocsánatot kérni."

Itt cseszed el. Lábtörlőként viselkedsz és ő lábtörlőként is kezel. Nem tiszteled magad, ő sem tisztel téged. Mit ad neked ez a kapcsolat, hogy még nem szedted össze az önbecsülésed utolsó morzsáit? Mit kell még tennie, hogy végre kiábrándulj ebből az undorító alakból és nélküle folytasd az életed?

2020. júl. 9. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Veled ellentétben, én tuti nem kérek bocsánatot, amikor önvizsgálatot tartok, és kiderül, hogy nem én vagyok a húnyó. Hol marad a tartás nő létedre?:D

Úgy kezel téged ez az illető, mint a gyerekét, de nem mint a társát. Ha számítanál, az ajtóba eléd állna, az tuti. Egy ugyan ilyen "nagy"legény mint a társad mondta ezt egyszer nekem, aztán amikor ki akartam lépni az ajtón, elém állt-innen a "tudás".:D

2020. júl. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!