Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy modell srác környékezi a barátnőmet és nem utasítja el egyértelműen, akkor kezdhetek aggódni és várni hogy mikor kerülnek ágyba?
Alsógatya és öltöny modell a srác, tehát kb. női és férfi szemmel is 10/10-es test és arca van. Rengeteg insta "celeb" nőt vitt már ágyba és most a barátnőmet környékezi... Pár hete dumáltak egy diszkóban és azóta írogat neki és barátnőm azóta kicsit titokzatosan is viselkedik. Noha nincs konkrét jele annak hogy bármi is lett volna de azért aggódom. A srác kb. mindenkit megkap akit csak akar és én nem tudom vele felvenni a versenyt semmilyen téren.
Tanács? Voltatok már így?
24F, bnőm 22L, srác 28F
Az a helyzet, hogy én is a kezdődő megcsalásra tippelek.
Lehetőleg időben verd el a csajt, de mint a lovat. Azután azonnal dobd ki.
Mindenféle kedveskedés, küzdés a saját energiádat és idődet fogja felemészteni, és a büszke tartásodat is elveszíted. Sőt, már el is veszítetted azzal, hogy itt picsogtál gyakorin, és nem kérted keményen számon a csajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!