Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy modell srác környékezi a barátnőmet és nem utasítja el egyértelműen, akkor kezdhetek aggódni és várni hogy mikor kerülnek ágyba?
Alsógatya és öltöny modell a srác, tehát kb. női és férfi szemmel is 10/10-es test és arca van. Rengeteg insta "celeb" nőt vitt már ágyba és most a barátnőmet környékezi... Pár hete dumáltak egy diszkóban és azóta írogat neki és barátnőm azóta kicsit titokzatosan is viselkedik. Noha nincs konkrét jele annak hogy bármi is lett volna de azért aggódom. A srác kb. mindenkit megkap akit csak akar és én nem tudom vele felvenni a versenyt semmilyen téren.
Tanács? Voltatok már így?
24F, bnőm 22L, srác 28F
Ha ennyire bizonytalannak érzed a kapcsolatotokat, az már régen rossz. Meg az is fura, hogy nem visz az esküvőre (kivéve, ha már azelőtt le volt szervezve, hogy ti összejöttetek). Akárkije is, mindig megkérdezik, hogy visz-e plusz 1 főt.
Nekem is udvarolt modell srác, nem foglalkoztam vele, mert páromat szeretem. Párszor eldumáltunk (2-3 alkalommal talán, mire leesett, hogy udvarol), jól esett az érdeklődése, de letisztáztam, hogy boldog vagyok párommal és kész. Párom se volt féltékeny, de ha az lett volna, bátran megmutattam volna a beszélgetést, mert semmi olyan nem volt benne.
Szerintem hanyagold a dolgot, ha nem bízol benne, és nem is ad okot rá, hogy bízz.
Nyugi majd jön a duma, hogy
-Csak élni akart
-Véletlen volt
-Nem tudja, hogy történt
-Ő nem tenne ilyet, de most az egyszer csak
És amúgy is kicsi a f@rkad
Ha igazán szeretne, bármilyen srác írogathatna neki, nem érdekelné.
Szerintem mondd el neki, hogy ez zavar téged, de ne gyanúsítgasd azzal, hogy megcsal(t), ha ez csak tipp. Próbáljátok meg kommunikálni egymással őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!