Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy modell srác környékezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy modell srác környékezi a barátnőmet és nem utasítja el egyértelműen, akkor kezdhetek aggódni és várni hogy mikor kerülnek ágyba?

Figyelt kérdés

Alsógatya és öltöny modell a srác, tehát kb. női és férfi szemmel is 10/10-es test és arca van. Rengeteg insta "celeb" nőt vitt már ágyba és most a barátnőmet környékezi... Pár hete dumáltak egy diszkóban és azóta írogat neki és barátnőm azóta kicsit titokzatosan is viselkedik. Noha nincs konkrét jele annak hogy bármi is lett volna de azért aggódom. A srác kb. mindenkit megkap akit csak akar és én nem tudom vele felvenni a versenyt semmilyen téren.

Tanács? Voltatok már így?

24F, bnőm 22L, srác 28F

2020. júl. 8. 16:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
Tehát azt tudjuk hogy női szemmel nem veheted fel vele a versenyt. Hogy a kapcsolatos veszélybe kerül-e az attól függ hogy a csajod melyikőtök szintjéhez van közelebb a saját mezőnyében. Ha cool csaj és csak azért jöttetek egykor össze mert jókor voltál jó helyen, netán suli-,lakókörnyezet izolált világában sikerült meghódítani mikor még nem nyílt ki előtte a világ hogy “ jé ilyen pasikák is megszólítanak“ akkor bukó. Ha ilyen “szódával elmegy” akkor akár egyik napról a másikra hanyagolhatja a témát a modellficsúr
2020. júl. 8. 16:16
 12/27 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy 1 hónap múlva lesz egy esküvő amire - bár ezt korábban nem tudta barátnőm se - ő is és a csavo is meg van hívva. Én természetesen nem, mert az ő barátnője megy férjhez és engem nem hívtak. Amúgy 10 hónapja vagyunk együtt.
2020. júl. 8. 16:17
 13/27 anonim ***** válasza:
38%
Hát haver, neked befellegzett. Jött az alfa és dobbant a csaj. Tipikus, nem te vagy az első akivel ez történik. :)
2020. júl. 8. 16:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezekszerint a barátnőd picit sem elutasító. Ez már bukó. A gondolat mar biztos megszületett.
2020. júl. 8. 16:29
 15/27 anonim ***** válasza:
44%
szerintem szakíts vele ,emelt fővel, férfiként. ha kérdezi miért? mond hogy már nem szeretlek és kész. valamit őrizz meg a méltóságodból légyszi, még ha kemény is a szitu. már szét kefélte.
2020. júl. 8. 16:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szakítani csak majd vissza fogadni cinkes ha lelép a csaj de szuperpasi általi lecserélés után visszatérne
2020. júl. 8. 16:56
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Én sem idegeskednék emiatt,keress magadnak mást!N
2020. júl. 8. 17:26
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyire bizonytalannak érzed a kapcsolatotokat, az már régen rossz. Meg az is fura, hogy nem visz az esküvőre (kivéve, ha már azelőtt le volt szervezve, hogy ti összejöttetek). Akárkije is, mindig megkérdezik, hogy visz-e plusz 1 főt.

Nekem is udvarolt modell srác, nem foglalkoztam vele, mert páromat szeretem. Párszor eldumáltunk (2-3 alkalommal talán, mire leesett, hogy udvarol), jól esett az érdeklődése, de letisztáztam, hogy boldog vagyok párommal és kész. Párom se volt féltékeny, de ha az lett volna, bátran megmutattam volna a beszélgetést, mert semmi olyan nem volt benne.

Szerintem hanyagold a dolgot, ha nem bízol benne, és nem is ad okot rá, hogy bízz.

2020. júl. 8. 17:38
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Nyugi majd jön a duma, hogy

-Csak élni akart

-Véletlen volt

-Nem tudja, hogy történt

-Ő nem tenne ilyet, de most az egyszer csak

És amúgy is kicsi a f@rkad

2020. júl. 8. 18:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán szeretne, bármilyen srác írogathatna neki, nem érdekelné.

Szerintem mondd el neki, hogy ez zavar téged, de ne gyanúsítgasd azzal, hogy megcsal(t), ha ez csak tipp. Próbáljátok meg kommunikálni egymással őszintén.

2020. júl. 11. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!