Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja a barátom, hogy megvan épp a menzeszem?
Fél éve járunk a barátommal. Kb 2 hónap után kezdtünk pettingelni, azóta mindig úgy volt, hogy mikor be akart nyúlni a bugyimba, akkor elhúztam a kezét és ebből tudta, hogy megvan nekem, és akkor pár napig nem próbálkozott.:) Most viszont nem akart benyúlni, már eleve tudta, hogy megvan.:O Nem tudom, hogy jött rá. Szerintetek? Amúgy nyaralni voltunk 2 napig, mikor megjött, lehethogy a viselkedésemből jött rá? Vagy hogyan??:D
17/L
te überokos. lehet h kb kiszámította... istenem :D
téged sem az eszedért szeretnek :D:D
lehet, hogy észrevette a viselkedésedből, az illatodból, abból, hogy keményebbek a melleid ilyenkor (pl az enyém innen szokta tudni, sőt, néha előre szól)
Meg mondjuk mi együtt lakunk, úgyhogy abból is látni szokta, hogy előtte többet iszom és jobb az étvágyam is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!