Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja egy férfi, hogy egy nő (barátnő, feleség) aki szül neki egy gyereket annak tényleg ő az apja?
CSAK FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁROM. (Tényleg.)
Őszintén érdekelne mert nem rég ejtették el nekünk biológián, hogy az orvosok sem kötelesek megmondani pl a korházban a gyerek vércsoportját...
Egy férfi honnan tudhatja, hogy tényleg övé a gyerek akkor? És ha a nő hazudik neki egy életen át?
F/18
Akkor kakukkfiókát nevelünk. :) Nem szeretnék ilyet, de na bumm, az már az én gyerekem lenne.
Ezzel 1ütt nekem még nem volt olyan kapcsolatom, ahol halvány esélyt is adtam volna annak, hogy félrelép a párom. Látszik az, hogy mikor mi a helyzet.
A dns teszt!: [link]
itt árak is vannak...
de hamár neveld egy ideje, szereted meg kötődsz hozzá nem mindegy?
Én ismerek olyan pasit, aki kakukkfiókát nevel, azaz talán, mert még
anyuci sem tudja, kiè lehet a kölök...
Legjobb lenne, ha rögtön a gyerek születése után, MINDEN pasi azonnal DNS tesztet csinàltatna, akkor is, ha vakon megbízik az asszonykában.
Ránézésre sehogy, csak apasági tesztel.
A vércsoport árulkodó lehet, de csak akkor, hogyha a te és párod vércsoportjából nem lehet olyan vércsoportú a gyerek. De erre nem feltétlen magas az esély, sőt az is lehet a pótapuka vércsoportja megegyezik a tieddel.
Úgyhogy csak a DNS vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!