Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők a tiszteletet, amikor mindegyiknél megfigyelhetők ugyanazok a mozzanatok?
Minden egyes nőnél megfigyeltem, hogy a nők elképesztő módon nem bírják a kritikát. És ez az összes nőre igaz, nincs kivetel. Olyan mértékű megfelelési kényszer van bennük, hogy az valami hihetetlen. Figyeljétek meg, hogy amikor egy nőt kritikában reszesítettek, akkor nem tudja elviselni azt, nem tudja leszarni, hanem a következő technikát alkalmazza:
Keres valamit, amivel a másik embert le tudja alacsonyítani. Ha nem tud, akkor a szovjetek undorító technikáját, a hamis vádakat fogja alkalmazni. Pl. "te SOHA nem figyeltél rám". Ismeretlen pasival szemben a "életedben nem volt még nőd" a sláger vád. Ezzel egyébként rendszerint azt árulják el, hogy azokkal szemben mernek keménykedni, akibe bele mernek kötni. Egy 190 cm-es, kigyúrt, millomos alfahímmel szemben viszont mindig befogják a pofájukat, sőt gyakran behódolnak neki.
Én tehát csak szexre haszálom a nőket ha tudom, mert elképesztő módon bunkó módon viselkednek, és hülye, aki tiszteli őket.
Ne haragudj, de nincs szükségem a pasiktől elismerésre hogy értékes vagyok. Tudom hol a helyem a világba, és ezt ők is tudják.
Bocs, de te tiszta hülye vagy, ha te ilyen hülyeségeket akarsz elhitetni nőkkel, hogy ők értékesek, te meg nunit kapsz cserébe?
Magadat csapod be, mert nem neked értékes a nő, hanem hogy megszerezd, azért csinálod.
Aztán még te vagy felháborodva ha kivágnak.
El kellene gondolkodni azon, hogy száz ember sem ért veled egyet, akkor könnyen lehet hogy a te fejedben van a hiba.
Az Felnőtt párkapcsolatok rovat kb. 70%-át önmagukat sikeresnek beállító, de valójában frusztrált (hazug) nők alkotják, akik 0-24-ben itt dekkolnak. Akárhányszor jövök ide, mindig ugyanazokat látom, nem tartom kizartnak, hogy ebben a rovatban tobb profilról is egy nő írt. Ezekkel 1-2 pasi ért egyet, a többi tartózkodik. Tehát jogosan hivatkoztam a nőkre.
Az érvelési rendszerük minden esetben ugyanazt a silány modellt követi: az első két oldalon még megpróbálják azokkal a pszichológiai maszlaggal elkenni a kérdést, amiket a női magazinokban olvastak, majd utána következik a legjobb fegyverük a személyeskedés, amikor úgy próbálják megnyerni a csoportosan, halmozva az érvelési hibákat:
- szalmabábérvelés:
- személyeskedés
- személyeskes kétely
Én 9. osztályban tanultam disputát, de ezek a selejtek meg az iskola mellé jártak cigizni, így nem tanították meg őket, hogyan kell normálisan vitázni.
"Magadat csapod be, mert nem neked értékes a nő, hanem hogy megszerezd, azért csinálod."
Még szép! Össze-vissza hazudgálok a nőknek, akik beveszik, amit mondok. De mire rájönnek, én már arkon-bokron túl vagyok, és csak röhögök magamban, hogy milyen hülyék.
Műveletlen, érzelemközpontú, sértődékeny, vacak népség.
"El kellene gondolkodni azon, hogy száz ember sem ért veled egyet, akkor könnyen lehet hogy a te fejedben van a hiba."
Szoktam járni a vallás/valláskririka rovatba is vizázni. Előbbiben ha kifejtem, hogy a Világegyetemet senki nem teremtette, hanem közel 14 milliárd éve keletkezett kvantummechanikai hatások következtében, a keresztények közül senki sem ért velem egyet. Ha mondjuk én vagyok az egyetlen ateista a rovatban, akkor 0-ra pontoznak le.
Ezen az alapon is bennem van a hiba? Gondolkozz csak kicsit, aztán húzd át ezt a példát arra, amit írtál. Az én tévedésem úgy lehetne bizonyítani, ha a hideg, racionális gondolkodással szétszednék az érveimet. Ne várd, hogy erre sor kerül, mert a nők - főleg ezek a csavargók, akik itt vannak - nem tudnak vitázni.
Ha meg akarsz cáfolni kezd el érzelemmentesen, pusztán filozófiai és logikai alapon szétcinálni, hogy hol tévedek.
De nem biztos, hogy meg tudod megcsinálni. Valószínűleg valamit muszáj leszel beszólni nekem, mert te nem tanultál vitatechnikákat, és életedben nem volt még a kezedben egyetlen filozófiai mű sem.
Talán legutóbb a Harry Pottert olvadhattad...
Te mire vitted kérdező?
Komolyan érdekel.
Objektív tényeket légy kedves.
- szellemiekben, intellektusban, végzettségben
- családi, baráti, szociális kapcsolatokban
- önálló élet, saját család vagy házasság/elköteleződés, gyermekvállalás
- anyagiak (örökölt és saját megteremtett), társadalmi státusz
- sporteredmények, egészség
- gyakorlati tapasztalatok, világlátottság, nyelvismeret, sabbatical year, külföldi tanulmányok/munka
- egyéb (pl hobbi, karitatív stb)
Életkorodat is kérlek.
Mindenki nevében köszönjük.
Ezekre felesleges reagálni, mert úgyis az lenne, hogy a selejt csürhe csak gúnyolódásra használná az adatokat. Ha egy csavargó lennék, akkor is észben felettetek állnék, mert nagyobb műveltségem van, veletek szemben, akiknek az irodalomtanár nem tudta beleverni a fejébe az alapvető vitatechnikákat.
Soha nem fogjatok vinni semmire, azért vagytok itt 0-24-ben. Még Woodman bácsinak sem kellenétekm
86. vagyok.
Velem mi bajod?
Tök normálisan kérdeztelek, mert valóban érdekelt és elolvastam a korábbiakat..
Nem dőlök be ennek a trükknek. Itt meg a vallás/valláskritika rovatban több vitát lezavartam már, ismerem az ittenieket. Ha az érdeklődésed őszinte lett volna, privátban írtál volna levelet.
Egyébként is, ami most megy az már csak kötekedés, én ugyanis a vitát délelőtt lezartam, de fájt a vereség, ezért megy még a rovat.
Ha érdekellek, írj privátban, és ismerj meg. Nem kell rafinálkodni!
Na mindegy.
De most jó fej leszek, mert A béke kedvéért én most ezt a topikot lezárom.
Jó éjszakát, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!