Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők a tiszteletet, amikor mindegyiknél megfigyelhetők ugyanazok a mozzanatok?
Minden egyes nőnél megfigyeltem, hogy a nők elképesztő módon nem bírják a kritikát. És ez az összes nőre igaz, nincs kivetel. Olyan mértékű megfelelési kényszer van bennük, hogy az valami hihetetlen. Figyeljétek meg, hogy amikor egy nőt kritikában reszesítettek, akkor nem tudja elviselni azt, nem tudja leszarni, hanem a következő technikát alkalmazza:
Keres valamit, amivel a másik embert le tudja alacsonyítani. Ha nem tud, akkor a szovjetek undorító technikáját, a hamis vádakat fogja alkalmazni. Pl. "te SOHA nem figyeltél rám". Ismeretlen pasival szemben a "életedben nem volt még nőd" a sláger vád. Ezzel egyébként rendszerint azt árulják el, hogy azokkal szemben mernek keménykedni, akibe bele mernek kötni. Egy 190 cm-es, kigyúrt, millomos alfahímmel szemben viszont mindig befogják a pofájukat, sőt gyakran behódolnak neki.
Én tehát csak szexre haszálom a nőket ha tudom, mert elképesztő módon bunkó módon viselkednek, és hülye, aki tiszteli őket.
Abba mi a hamis vád hogy lúzer vagy?
Amúgy te hogy viseled a kritikát?
Mert nem túl jól, hallod?
"Elmondtam, ennek az lett az eredménye, hogy szakítottunk.
Vagyis ő velem"
Nyilván, hiszen rájött mennyire frusztrált, ostoba senki vagy.
"A nők ugyanis jelenleg egyáltalán nem tudnak racionálisan érvelni, nagyon erősen érzelemközpontú az érvelésük, vagyis alacsonyabb szinten vannak a mentalális készségeket illetően."
Írod ezt, miután kiírtál egy kérdést a saját érzelmeidtől vezérelve, amiket több kommentben említettél is. Azért ez kicsit öngól.
Mellesleg akár baráti, akár párkapcsolatról beszélünk az érzelmek jelen vannak, így nyilván a velük folytatott személyes jellegű vitákban is. Az asszertív kommunikációt pedig nem véletlenül tanítják, nagyon hasznos dolog. Sok felesleges konfliktus elkerülhető vele, ugyanis az nem érdem, ha agresszívan, direkt provokáló stílusban közölsz valamit. Sőt. Az ilyesmi soha nem vezet eredményre, egy alapvetően változásra, fejlődésre nyitott embert is pillanatok alatt le lehet vele húzni, és ellenállást kialakítani benne.
Nem lúzerek a pasik, csak tudják, hogy komoly kapcsolatot nem lehet kialakítani seggnyalás nélkül. Ha egy férfi nem nyal segget, és nem hiteti el a nővel, hogy ő egy okos, értelmes nőnek látja, akkor nincs komoly kapcsolat, mert a nők gyűlölik az igazságot, a szabad véleményformálást, a szabadságot. Egy nő olyan férfit keres, aki az alkalmtansága hitványsága ellenere is elfogadja, és megadja neki azt az illúziót, hogy minőségi ember.
Hogyan állunk tehát?
Mondok egy hatalmas igazságot:
NAGYON KÖNNYŰ, komoly kapcsolatot kialakítani. Ott vannak azok a pasik, amik nem néznek ki jól. Gondolkodott már azon valaki, miért sikeresek? Azért, mert nagyon jól tudják, hogyan kell a nők seggét úgy nyalni, hogy az a nőknek jó legyen. A seggnyalás persze nem jelent nyalizást. Azt jelenti, hogy egy mátrixot csinálnak, amelyben a nő azt a TERMÉSZETES látszatot kapja, hogy ő értékes.
Nem vagyok incel. Az inceleknek nincs nőjük viszont nekem volt nem egy, nem kettő. Én tapasztalatokból beszélek, ezért én az igazságot mondom.
Érveitek meg nincsenek. Egyetlen érvet hoztatok fel, hogy nem volt még nőm, ami hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!