Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott őszinteség nem árt egy kapcsolatnak?
dehogynem árt képzeld ha bevallom a megcsalásokat :(
na ugye bukta káros az hidd el
Mi a kapcsolat elején letisztáztuk, hogy legyünk őszinték minden olyan dologban ami kihathat a kapcsolatunkra. Ugyanakkor lehessenek titkaink is.
Nem szabad túlzásba vinni a dolgokat. Sokan hangoztatják az őszinteséget. De vajon akkor is őszinték tudunk-e maradni ha tudjuk hogy amit elmondunk az károsan hat ki majd a kapcsolatunkra?
Szerintem nem fosszuk meg egymást a titoktartás lehetőségétől! Sokan elfelejtik azt is hogy nem csak őszintének kell lenni, hanem meg is kell tudni bízni a másikban. A kettő közt pedig meg kell találni az egyensúlyt.
(csak egy példa:) Mert ennyi erővel elmondhatnám a páromnak a bankkártyám pinkódját is és egy rossz pillanatban lelép valaki mással meg a pénzzel (őszinte voltam és megbíztam benne -> naív voltam).
Aki ismeri a párját annak nem kell, hogy mindent elmondjon. Ha baj van persze meg kell tudni beszélni. Nem szabad mindent keretek közé szorítani. Szép dolog az őszinteség de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!