Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki, ha a nő foglal asztalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha a nő foglal asztalt étterembe és ő is fizet?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna, de teljesen letört, mintha elvesztettem volna a kapcsolatban a női szerepemet.

Tényleg gáz, vagy túlreagálom? Amúgy sosem visz étterembe, most is csak azért, mert kirándulni voltunk. Másik este ő fizetett.

2020. júl. 5. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Minek vagy vele? Ha vele vagy miért rinyálsz itt?
2020. júl. 5. 06:48
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Egyenjogúság van, tehát úgy illene, hogy a nő is nagyjából annyiszor fizet, mint a férfi. De valamiért nektek nőknek az egyenjogúságnak ez a része nem kell.
2020. júl. 5. 07:30
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
A 12. megmondta a tutit!
2020. júl. 5. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt nem az a fő probléma,hogy nem Te fizettél, hanem,hogy szimplán ellaposodott a kapcsolatotok.

Rossz szemszögből írtad le a kérdést.

Beszéld meg vele,hogy ő nem érzi-e úgy,hogy keveset mozdultok ki együtt,stb..

2020. júl. 5. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

"Egyenjogúság van, tehát úgy illene, hogy a nő is nagyjából annyiszor fizet, mint a férfi. De valamiért nektek nőknek az egyenjogúságnak ez a része nem kell."

Én azt látom az ismeretségi körömben, hogy ebben a kérdésben még mindig gyakoribb, hogy nagyjából fele-fele alapon működik a dolog, mint mondjuk az olyan kérdésekben, mint az otthoni házimunka, főzés, ki kel éjjel a síró, nyűgös, beteg, lázas, gyerekhez, ki marad vele táppénzen, ha beteg, ki marad egy vagy több gyerekkel évekig gyesen, gyeden, ki olvas neki mesét éveken keresztül, ki tanul vele, ki segít neki a leckeírásban pár száz, vagy inkább ezer órát elsős korától addig, amíg teljesen önálló nem lesz ilyen téren, stb.

2020. júl. 7. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Én meg azt látom az ismeretségi körömben, hogy a legtöbb párnál szinte mindent a férfi fizet, és a házimunkából is a férfi veszi ki inkább a részét.
2020. júl. 8. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!