Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek, fiatalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, fiatalkorban kialakult komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A parommal 7 eve vagyunk egyutt, en 25F, o 24N. O az elso komolyabb kapcsolat az eletemben, vele fekudtem le eloszor, vele koltoztem ossze eloszor, vele ujitottam fel a lakasunk, illetve azota o a menyasszonyom es nagyon szeretem. Viszont mostanaban egyre tobbszor erzem, hogy hianyzik az, hogy fiatal legyek, ismerkedjek, flortoljek, szabad legyek. Minden nap ez a kettosseg van bennem, mivel egyreszt o jelenti az eletem es a hetkoznapjaimat, kozben azt is erzem, hogy ha most nem "elek" kicsit, akkor kesobb meg kevesebb lehetosegem lesz erre.

Van koztetek olyan aki hasonlo cipoben volt? Leptetek ki tobb eves kapcsolatbol magatok miatt? Ez onzoseg?

Koszonom aki valaszol.

2020. júl. 4. 18:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat, jo amikor egy kulso szemlelo mondja el a velemenyet. Igazatok van abban, hogy ertekelnem kellene azt, amim van, tul termeszetesnek veszem ezt a kapcsolatot amiben vagyok, pedig kiveteles helyzetben vagyok. Koszonom hogy emlekeztettetek erre!
2020. júl. 4. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el..

Dettó ebben van a párom,nem csajozik,hanem csak a haverozás,a buli.

Ez olyan mint a kapuzárási pánik

2020. júl. 4. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Èn 9 èves kapcsolatbòl lèptem ki. Nem bàntam meg. Azt sokkal inkàbb, hogy ezt nem tettem hamarabb. Inkàbb rombolt az a kapcsolat, mintsem èpìtett volna.

Egy darabig persze hiànyèrzetem volt. Szakìtàs utàn egyszer volt mèg köztünk testi kapcsolat.

De ha most ezt èrzed sajna kèsőbb is ezt fogod ès egyre erősebben.. hidd el tudom miről beszèlek, àtèltem. Kemèny 2 èv volt mire meghoztam a döntèst, hogy inkàbb kulon utakon tovàbb...

Sok szerencsèt, bàrhogyan is döntesz! :)

2020. júl. 5. 00:40
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem leszek népszerű.

Kár lenne tönkretenni ezt a szép felépített jelent? Most szakítanál, ha szerencséd van, 1-2 éven belül találsz olyant, akivel nagyjából ugyanez menne, akkor is 30 körül leszel újra itt. De ez sem biztos, nem tudhatod. Van egy menyasszonyod, akivel amúgy minden oké, szeret, megbecsül, mindent megtesz érted, csak unod. Érthető. Én is unnám ugyanazt a menüt minden nap. De nem rombolnám le a dolgot. Na látod, kár lenne ezt tönkretenni.

Kár lenne elszalasztani a fiatalságot? Minden hétvégén más lányt hazavinni, csábítani, flörtölni, meglátni, mással milyen. Milyen a haja illata, a bőre illata, a melle, a puncija, a feneke. Azt is mondhatnánk, hogy ,,igazi" férfinak lenni, szédíteni a nőket. És minden egyes hódítással egy kicsit növelni az önbizalmat. Na ugye, kár lenne ezt kihagyni.

Ha most felbontod a kapcsolatod, vár egy ismeretlen jövő, amely inkább szokott már rosszabb lenni, mint jobb. Az is jobban benne van a pakliban, hogy egyedül maradsz, ebben a korban már mindenkit elvittek, aki valamire is való. Te meg válogathatsz a maradékból, ami senkinek nem kell. Le is mondhatsz a gyerekekről, romantikus együtt megöregedésről.

Ha nem tapasztalsz eleget, ott leszel frusztrált 30-asként, 40-esként, csorogni fog a nyálad a csajok után és akkor csak rosszabb lesz, hogy kiöregedetten már nem kellesz senkinek. És ott fog enni az epe, hogy nem éltél.

Mindezek után, értsd jól, amit írtam. Egyszer élünk, az alkalmakat nem szabad elhalasztani. Vedd fel a pókerarcot és húzd be mindkét jó oldalt. Hogy megvan a biztonságod, de tapasztalsz is.

Készülj fel, hogy a dolog nem veszélytelen és fogadd el, hogy a feleséged is simán gondolkozhat ilyenen, lehet, hogy ő is bele fog menni dolgokba. Ezt el kell fogadnod, hogy neki is jár, hogy tapasztaljon.

Egyébként, a legvalószínűbb az, hogyha mindketten félrementek, mert megöl a kíváncsiság, belátjátok, hogy csak jobban érdekelt a gondolat, mint amilyen jó az valójában. És ezeken az élményeken keresztül jobban fogjátok tudni egymást értékelni, meglátjátok, hogy a legjobbak vagytok egymásnak. Megbizonyosodtok abban, hogy nem olyan jobb mással, mint azt hittétek.

2020. júl. 6. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
16%

13as vagyok.

Egyezem a 14 esel.

Pont ilyen volt a kapcsolatom nő lètemre.

Vőlegènyem volt ès mellette szeretőm 1 aztàn mèg egy aztàn egyszerre kettő. Tudni kell az ilyet kezelni. Ès mindezek utàn a szemèbe nèzni ùgy, hogy őt szereted. A többi mellette kaland, testi kapcsolat. Vagy is nem engeded magadnak, hogy a szeretődbe beleszeress.

Ha netàn azt èrzed megszeretnèd simàn kitudsz lèpni. Mindezt lelkiismeret furdalàs nèlkül.

Először nekem sem ment, bàntott nagyon. Aztàn eldöntöttem, hogy ezt mièrt akarom. Voltam olyannal aki nagyon szeretett volna velem együttlenni, mint egy pàr. Voltam hàzas emberrel, kövezzetek meg igen. A kèmia brutàl működött közöttünk, akkor talàlkoztam vele mikor ő szerette volna. Mivel testi kapcsolat, sajàt döntèsem nem èreztem magam kihasznàlva ès ilyenkor nem is szabad. Aztàn volt akivel csak flörtöltem.

Vègül az utolsò szeretőmmel ùgy kezdődött minden, mint ahogy èn akartam. Testi kapcsolat, ùj kaland. Aztàn ő belèmszeretett, èn mèg nagyon sokàig tudtam ùgy kezelni hogy ez csak kaland. Aztàn ràkellett jönnöm, hogy ő egy olyan termèszetű ember, akit èn mindidàig szerettem volna. Aztàn elengedtem azt a dolgot, hogy itt nem lehet èrzelmekkel.

Ès fülig egymàsba szerettünk. Otthagytam a vőlegènyem, ès most a szeretőm a szerelmem ès imàdjuk egymàst!

2020. júl. 6. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!