Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos együttélés során a randizás?
Én inkább kettesben eltöltött szabadprogramos időnek mondanám. És nagyon fontos.Folyamatosan dolgozunk, otthoni feladataink vannak,feszültségben élünk. Muszáj néha ebből kizökkenni. Aki meg tudja tenni pár napra legalább valahová menjen el, de ha nincs erre lehetőség legalább hetente pár órát kikapcsolódással kell tölteni, otthonról kimozdulva.
Mi tegnap pl. strandon voltunk. Csak üldögéltünk, napoztunk, vízben voltunk, beszélgettünk.Egy délutánt. Mégis nagyon jó volt. Belemerülhettünk olyan témákba amiről otthon időnk sincs beszélgetni, vagy nem jut eszünkbe.
Fura, de átöleltük egymást, a párom (nő vagyok) folyamatosan azt mondogatta,hogy milyen jól áll ez a bikini, olyan csinos vagyok benne.
Kellenek ezek az órák, vagy aktív együttléttel/programmal, vagy csak simán ücsörgősen,beszélgetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!