Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegem ezer feletti kepet posztolt a csaladunkrol, a munkahelyemen mar ezen nevetnek. Hiaba tettem szovà, ahova megyunk posztolja. Mit tegyek?
Azt, magában, megértem,hogy nem szereted ha sok képet posztol. Sőt,ezt meg szoktuk beszélni és a másik hozzájárulása nélkül még családi fotókat se osztunk meg.
Viszont azzal természetesen nem értek egyet ha csak a barátnőd miatt tiltakozol ez ellen...
Ha határozottan kérted a feleséged,hogy ne posztoljon annyit,nem hagyta abba, akkor vedd ki a neved jelölését és nem jelenik meg az oldaladon.
Múltkor volt itt egy kérdés, a feleség megtudta, hogy a férjének szeretője van és ezért elárasztotta a netet a családi képeikkel, hogy a szerető had kínlódjon.
Szóval lehet egyáltalán nem véletlen csinálja.
Szerintem megérdemled :D de igazából azt érdemelnéd meg ha a feleséged elhagyna és találna olyan férfit aki törődik vele, figyel rá, fontos neki.
Ja a lényeg kimaradt, nem csalja meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!