Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a jobb? Hosszú távú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Hosszú távú szexkapcsolat,vagy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Lényegében a szexkapcsolatban is ugyanazt ugyanúgy megkapják az emberek mindent nem? Akkor minek kell összeköltözni?

2020. júl. 2. 00:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te párkapcsolatban vagy valakivel, akivel nem élsz együtt.

A szexkapcsolat nem ilyen, amiről beszélsz, nincs szerelem, intimitás, nem osztanak meg egymással mindent az emberek, nem töltenek ennyi időt együtt. Ott két független ember éli az életét, és igény szerint összefutnak pár órára a vágyaikat kielégíteni, aztán mindenki megy a dolgára.

2020. júl. 2. 02:05
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Na, így már tuti, hogy te vagy az a srác. Ő is ezt csinálta. Feldobott témát, elvitte erre-arra, aztán mindig az lett a dolog vége, hogy ő mennyire ért a nőkhöz és mindenkit győzködött olyanról, amik nem igazak. És előadta, hogy úgyis minden nő félrelép.

Az a helyzet, hogy nem véletlenül nem tudsz normális kapcsolatot összehozni. Nem tudsz sokat a nőkről és hiába próbálod néha itt mesélgetni a nagy szexkapcsolataid, de ennél a kérdésnél is lejön, hogy kínosan görcsölsz azon, hogy meggyőzz mindenkit, hogy neked milyen jó. Miközben a vak is látja, hogy neked valahogy mégsem jó és csak az önigazolást keresed.

Figyelj. Nyugodtan elmehetsz egy pszichológushoz is, ha ennyire kötődési problémáid vagy kapcsolatfóbiád van.

2020. júl. 2. 02:06
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha en nem vagyok egyutt az exel es ram ir, megirom, hogy van parom es letiltom, nem pedig negyven percet beszelek vele... O mar a mult, nem kell, hogy a jelenbe belefollyon.
2020. júl. 2. 04:28
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolat addig jo, amig az egyik fel fel nem rugja a szabalyokat, mikozben a masik ragaszkodna az eredeti felallashoz.

Parkapcsolatban egyet akartok es van szex is. Erzelmes szex.

2020. júl. 2. 05:02
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, nekem is a szexkapcsolat. Nincsenek közös programok, ami jó, mert utálok mászkálni, örülök, ha nem kell menni sehová. Kevesebb az elvárás; ha csak szexelni járunk össze, nem baj, ha hlye és unalmas vagyok, nincs jó presztízsű munkám, nem vagyok házitündér stb. Nincs család, akivel jópofizni kell, még ha alapból unszimpatikusak is vagyunk egymásnak. Nincsenek barátok sem, akik előtt vizsgázni kell, hogy vagyok-e elég jó nő (nem) vagy csak egy rejtegetnivaló kripli (igen). Nincs összeköltözés, ennek is számos előnye van. De nem vagyunk egyformák, van, aki csakis komoly kapcsolatban tudja elképzelni magát.
2020. júl. 2. 06:10
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A szexkapcsolatban csak elő-előveszik az emberek egymást és ha vaoami nem tetszik nekik, magyarázat nélkül kitáncolnak belőle. Hiszem nem tartoznak semmivel. Csak dugtok. Még csak szakítani sem kell. Aki egy kapcsolat gyümölcseit akarja learatni, az tegyen bele munkát és ne a baszópartnerét traktálja a szentimentális fszságaival
2020. júl. 2. 07:25
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Napi 12 órában szexeltek? Azt írod,hogy a 24 óra felét együtt töltitek. Attól,hogy nem éltek együtt még nem beszélhetsz csak szexkapcsolatról. A szexkapcsolatban szexre találkoznak, általában heti 1-2 alkalom, pár órára.

Mi hosszabb ideje vagyunk egy pár, nem élünk együtt, sőt, még napi 12 órát sem töltünk együtt. Dolgozunk,idős szüleink vannak, nekem gyerekem. Mégis normál párkapcsolatként értelmezzük.

2020. júl. 2. 08:31
 28/37 anonim ***** válasza:

Szeretném elmondani, hogy nőként szex közben soha nem gondolok az exeimre. Amúgy se gyakran, hacsak azt nem veszed annak, hogy évi 1x látom hogy posztoltak valamit facebookra.

Ha rámírnának kínos lenne, tudják hogy van valakim. Max udvariasságból beszélgetnék velük egy pár mondatot, de gondolom te ebbe is többet gondolnál.

Ha neked jobb a szexkapcsolat, egészségedre. Megértem hogy kiknek való. Sokaknak viszont szükség van az érzelemre is. És képzeld, párommal évek óta együtt vagyunk, mégis végigpróbáltuk a kama sutrat, sehol nincs leírva, hogy csak szexkapcsolatban lehet ilyet csinálni.

2020. júl. 2. 08:44
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

"Lényegében a szexkapcsolatban is ugyanazt ugyanúgy megkapják az emberek mindent nem?"

Tipikus kretén!

2020. júl. 2. 08:59
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Én párkapcsolatban vagyok, nagyon jó a szex és együtt is élünk. Mindenkinek másra van igénye. Amit leírtál, hogy a fél napot együtt töltitek és jókat szeretkeztek, sok embernek ez jelenti a kapcsolatot.
2020. júl. 2. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!