Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vezessem fel a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem fel a barátnőmnek és a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon féltem a barátnőmet, eléggé féltékeny is vagyok rá, de hát ki nem lenne az, egy ilye gyönyörű lányra! Ezért azt szeretném, hogy amikor én nem tudok velelenni testőrök vigyázzanak rá és legyen egy sofőrje vagy a testőr legyen a sofőr is. Iskolaidőben 90 km-t autózik az egyetemre, és ez csak az oda út, vissza a másik 90km, ami hát valljuk be eléggé balesetveszélyes és én nem bírnám elviselni, ha bármi baja is történne. A testőr pedig azért kellene, hogy ha valaki zaklatni próbálná, akkor megvédje. A másik dolog pedig, hogy ezt a szüleimnek hogy adjam elő, hogy bele is menjenek? Segítsetek, legyetek szívesek, és akinek nem helyesli az ötletem, az kérem, tartsa meg a véleményét! Köszönöm!
2010. aug. 1. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát, nem egy hétköznapi kérdés, az biztos, de attól még nem kamu szerintem. Én is ismerek olyan srácot, aki állaira féltékeny a bnőjére, persze ok nélkül.

Elővezetni pedig úgy tudnád, ha beszélnél a bnőddel, hgy te nyugodtabb lennél, ha vigyázna rá valaki, és ezért szeretnél egy testőrt. A szüleiddel pedig csak azután beszélj, miután ár a bnőddel letutiztad, bár szerintem nem fog belemenni. De azért sok sikert, én drukkolok! :P

17/l

2010. aug. 1. 23:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Jééé, végre egy értelmes válaszadó! Köszönöm!!
2010. aug. 1. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:
HABISZTI !!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 1. 23:47
 14/18 anonim válasza:
más is kúrogatja a retkes punciját ez ellen úgysem tudsz semmit sem tenni törődj bele hogy miután más beleverte te is belérakod...az élet igazságtalan
2010. aug. 2. 00:10
 15/18 anonim válasza:
Na barátom nem lehetsz egyszerű eset!:) De elmondom mit gondolok, a sofőr nem rossz ötlet, a testőr már kicsit durva, mert egy híres embert meg kell védeni, de azt hogy a barátnőd kivel mikor csalna meg, nem egy testőr fogja meggátolni. Arról nem beszélve, hogy anyagi következménye sem kevés.
2010. aug. 2. 00:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen a testőrrel;)
2010. aug. 2. 00:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jár a barátnőd? Hátha ismerem...:D
2010. aug. 2. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Van egy régi film a Kevinnel a Costner családból. Több mint testőr a címe. Nézd meg.

Amúgy meg gyerek vagy még.... ki a rák fogja fizetni a harcmestert? Apádék? Te? Hagyjad már...

Kisfiú vagy...

2010. aug. 2. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!