Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha nem ,,foglalkozik" veled a családja?
Az anyja ok nélkül utál, meg is mondta, hogy oda ne menjek.
Ez állandó konfliktusforrás.
Volt olyan, hogy azt mondta a barátom, hogy szakitsunk, ha nekem ez olyan mély pont mert nem tudja elviselni az állandó ,, hisztimet"
Ez nem hiszti, elvárnám én is, hogy menjek ebédre vagy hívjanak el egy szülinapra stb.
De ezekből kiamaradok, azt mondja hogy nem tud mit tenni ellene, beszélt szépen és csúnyán az anyjával, mintha a falnak mondaná.
Érjem be vele, az ő ,,szeretetével" és hogy majd ha kell elvisz ő ebédre. De nem a pénzről van itt szó abszolut, hanem hogy emberszámba vegyenek.. Nem vagyok egy hülye ember, mester diplomám is van, nem iszok, drogozok, ezek miatt oké, ha nem szeretik az embert, de így...?
Addig örülj, amíg nem kell az anyóssal jópofizni!
Remélem megnyugtatlak később, mikor ganéznod, mosnod, főznöd kell majd rá, mert nem hajlandó otthonba menni, akkor már nem fog a szemedbe sértegetni, csak a hátad mögött.
Amennyiben mellettem állna ki a párom, nem szakítanék! Inkább arra koncentrálnék, hogy mielőbb összeköltözzünk (de azért hagynék egy kiskaput magamnak, arra az esetre ha anyós továbbra is nagyon nehezíti az életünket).
Nálunk sajnos nagyon más volt a helyzet. Engem az apja utált ki, tipikus nehéz ember, képtelenség vele kijönni - nincs is mellette senki, aki volt az is elhagyta (ma már értem miért).
Egyik este barátom elhívott magához, és amint megkérdeztem, nekem rontott az apja hogy ne menjek oda és elküldött. Elég seggfej bunkó stílusban. Ezek után persze egy pillanatra se mentem oda pedig erőltette a "kedves barátom" ennek ellenére...! Mint később kiderült teljes egészében engem hibáztatott a szar kapcsolatért és neki nem tetszett hogy ilyen ellentét van az apja meg köztem. Amiről szerinte kizárólag én tehettem, és ezt egyre sűrűbben a fejemhez vágta. Végül nem bírtam tovább és kiléptem. Ilyent hagyj ott azon nyomban. De ha a te párod melletted áll ki akkor érdemel egy esélyt a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!