Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha nem ,,foglalkozik" veled a családja?
Az anyja ok nélkül utál, meg is mondta, hogy oda ne menjek.
Ez állandó konfliktusforrás.
Volt olyan, hogy azt mondta a barátom, hogy szakitsunk, ha nekem ez olyan mély pont mert nem tudja elviselni az állandó ,, hisztimet"
Ez nem hiszti, elvárnám én is, hogy menjek ebédre vagy hívjanak el egy szülinapra stb.
De ezekből kiamaradok, azt mondja hogy nem tud mit tenni ellene, beszélt szépen és csúnyán az anyjával, mintha a falnak mondaná.
Érjem be vele, az ő ,,szeretetével" és hogy majd ha kell elvisz ő ebédre. De nem a pénzről van itt szó abszolut, hanem hogy emberszámba vegyenek.. Nem vagyok egy hülye ember, mester diplomám is van, nem iszok, drogozok, ezek miatt oké, ha nem szeretik az embert, de így...?
8. Nem a családjával vagy, hanem a pároddal. Ha az anyja hajthatatlan, akkor mégis mit vársz még tőle?!
Akkor most? :D a párommal van a baj, de az anyja hajthatatlan akkor mégse?
Én örülnék, ha nem várnák el tőlem hogy elmenjek mindenki szülinapjára. (Így is megoldódott, de egyszerűbb lett volna ha eleve nem várják.)
N
Amúgy bakker... felnőtt emberek vagytok. Összeköltözés és meg van oldva... nem hiszem, hogy a vírus miatti munkahelyelvesztés a fő ok itt... illetve ha tényleg az, akkor nem itt kéne vadidegenektől életvezetési tanácsokat kérni, hanem felcsapni a netet, àllást keresni, és megoldani a problémát.
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!