Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugy érzem az életem mulik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy érzem az életem mulik rajta . Hogyan lehet ebből a kapcsolatból még kihozni valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

majdnem 2 éve járunk eggyüt a barátnőmmel, (19éves vagyok) és egy házibuliba annyira kiütöttem magam hogy lesmárolt egy csaj :S és ez most nemrég derült ki, vagyis én tudtam, csak mivel nemakartam a barátnőmnek rosszat igy nemmondtam el neki.. de mint minden elöbb utóbb ugyis kiderül :S én azthittem hogy nem fog.. még szeret nagyon és ahogy látom nemakar kidobni , de lenne egy öteletetek hogyan járhatok a kedvébe? mer azért nagyon dühös rám :S

és tényleg, mondta hogy számitsak a legrosszabra, de én nagyon szeretem és nemakartam megcsalni :S nemis fogom többet semmi pénzért :( segitsetek kérlek, hogyan lehetek a kedvébe, és ne legyek a terhére.. :S

2010. aug. 1. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megkérdezted már, hogy miért nem hisz neked? Csak mert nem mondtad el?

Én azt se mondanám el a pasimnak, ha megcsalnám. Nem mintha erre készülnék, és tiszta a lelkiismeretem, de arra azért már rájöttem, hogy ami a másiknak fájna, azt egyszerűen önzés bevallani. Aki inkorrekt dolgot tesz a másikkal szemben, azért hajlamos később bűnbánóan bevallani, mert némi feloldozásra vágyik, legalábbis megkönnyebbülésre. De igazán őszinte feloldozást úgysem kaphat, max megkönnyebbül, "oszt jóság van", miközben a másiknak meg fáj..

Szóval ha megkérdezed, miért nem hisz neked, és azt mondja, azért mert nem mondtad el neki..akkor szerintem érvelhetsz ezzel, hogy nem akartad önző módon fölöslegesen megbántani őt csak azért, hogy te megkönnyebbülj. Persze csak ha egyetértesz, nem akarom azért a szádba adni a dolgot, de úgy sejtem, hasonó véleményen lehetsz.

2010. aug. 1. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
ehhh, ez nem megcsalás -.- sirjál a mőd elött
2010. aug. 2. 01:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondtam hogy nem akartam megbántani :S

de így sokkal jobban fáj neki mintha az elején elmondtam volna

2010. aug. 2. 08:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát arról már nem te tehetsz.. neked megvolt a jószándékod.
2010. aug. 2. 12:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát.. :S a mondat végére pontot raktunk :S remélem boldogabb lesz.. köszönömszépen a biztatásokat! na sziasztok
2010. aug. 4. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!