Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégtem a barátom előtt!?
Ott aludtam náluk, és a szobája az emeleten van. Ott is van fürdőszoba, amit (SZERENCSÉRE) csak ő használ. Nekem megvolt a menszeszem. Reggel mikor fölkeltem ,első dolgom volt, hogy tampont cseréljek. Kimentem a wc-re, tettem a dolgom, és mellé dobtam a wc-nek a tampont. Igazából nem vettem észre. Mikor barátom felkelt, kiment ő is a wc-re, és akkor szólt, hogy ott hagytam valamit. Igazából nem csinált belőle nagy ügyet, mert wc papírral megfogta és kidobta, de nekem akkor is égett a fejem rendesen... :D
1éve vagyunk együtt..
én 18L ő 19F
tanulj Donita Sparks-tól!:P
http://www.youtube.com/watch?v=Navw9FZ9chM
Amúgy remélem nem kell ecsetelnem hogy ez mennyire természetes dolog, a pasi 2 perc múlva emlékezni se fog rá stb és a jelzőimmel se akarlak megsérteni:)...
ilyenkor már legalább finganatok kéne egymás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!