Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó abban egy nőnek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó abban egy nőnek, ha veri a párja, vagy erőszakos vele?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel mentünk egy utasért sofőrszolgálattól egy esküvőre. Amikor odaértünk, már ment a veszekedés, mert a hölgy barátja eléggé berúgott, kb. akkor ébredt fel az autóban, és már akkor mindenféle mocskos dolgot mondott a nőre, hogy őt hagyja békén aludni, nem megy sehova, minek hívott sofőrt, mert az egy vagyon vidékről.

A hölgy már akkor kicsit zavarban volt, hogy mennyivel tartozik, ha nem lesz fuvar, mert ugye kijöttünk, és az idő és pénz.

Én felhívtam a központunkat az elszámolás miatt, hogy hogyan is legyen, addig a hölgy beszállt az autóba mert a párja ott üvöltözött, és próbálta csitítani, majd csak azt láttam, hogy kivágódik az ajtó, és a lány háttal kizuhan a betonra, mert a pasi telitalppal kirúgta a kocsiból, ami ráadásul a lány autója volt.

A lány sírva jött oda, hogy ilyen még nem fordult elő, pedig két éve vannak együtt. "Nem ilyen amúgy, csak most ivott." - mondta. Én nem akartam nagyon belemenni ebbe, de sajnos az a tapasztalatom, hogy aki egyszer ilyet megcsinált ittasan, az meg fogja tenni legközelebb is, lehet még durvábban.

Én megírtam gyorsan az elszámolást, majd sietősen kimentünk a biztonságiakért. (Én nem mertem a kocsi közelébe menni, mert tudom magamról, hogy a srácot kb. agyba-főbe vertem volna ott helyszínen a tettéért, viszont vannak szabályok sajnos. Türelmes ember vagyok, de az azonnal elpattintja az agyam, ha egy nőt megüt egy ilyen patkány - sajnos férfinek nem tudom nevezni ezek után.)

Aztán csak azt láttuk, hogy a nő elhajt az autóval kb. idegből. Próbáltuk követni, nehogy az árokban végezzék, főleg ha a srác részegen esetleg belekap a kormányba, de 120-al alig tudtunk utánuk menni, és nem autópályán voltunk.

Én egész este ezen kattogtam, mert eléggé felzaklatott és idegbe hozott a dolog. Helyesen cselekedtem tegnap, vagy közbe kellett volna jobban avatkozni?

(A legszomorúbb számomra az volt, hogy egy totál kedvesnek tűnő, csinos nő volt, nem ez a cicababa stílusú, hanem a visszafogottan sminkelt, normális lány. Én nem tudnék a tükörbe nézni, ha kezet emelnék egy nőre, még sincs túl nagy szerencsém a társkeresésben. És nem az első eset, amivel találkozom, hogy egy agresszív bunkóval van együtt egy ilyen nő.)

2020. jún. 28. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Gyakran valami gyermekkori trauma okozza hogy a nők nem hagyják ott az erőszakos partnerüket. Sokszor szülői minták hatása.

Ajánlom a Mérgező Szülők című könyvet, ha érdekel a téma.

2020. jún. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!